Budget Looks – Whitney Port Style

Whitney Port, wie kent haar niet? Deze duizendpoot is hard werk voor een carrière in de modewereld. Dat Whitney Port style heeft, is een ding dat zeker is. Het is dan ook niet gek dat zij het op dit moment erg goed doet met haar eigen kledingmerk Whitney Eve. Whitney is geboren en getogen in Los Angeles en is bekend als televisiepersoonlijkheid uit de serie The Hills. Hier was zij als een van de hoofdrollen te zien naast Lauren Conrad. Later krijg ze haar eigen tv-programma The City, waarin haar leven in New York te volgen was. Naast televisiepersoonlijkheid en modeontwerpster is Whitney ook nog model en actrice. In 2012 was ze te zien in de film What to Expect When You’re Expecting, waar ze zichzelf speelt.

De Whitney Port Style

Op dit moment doet Whitney het heel goed in de modewereld. Met haar kledinglijn Whitney Eve probeert zij nu de modewereld te bestormen. Ze heeft ondertussen al een aardig CV opgebouwd in de modewereld. Nog voordat zij Whitney Eve startte, begon ze als stagiaire voor het tijdschrift Teen Vogue. Later ging ze werken voor het bedrijf van Kelly Cutrone ‘People’s Revolution’. Kelly heeft haar geholpen met het opzetten van haar kledinglijn door haar in contact te brengen met mogelijke kopers en investeerders. Whitney heeft ook nog gewerkt voor Diane von Furstenberg, waar zij Olivia Palermo leerde kennen. Olivia was een van haar tegenspelers in de serie The City. De Whitney Port Style is een lieve stijl met veel blouses, maar ook veel stoere items zoals leren jasjes.

Whitney Port Style

Blouse: H&M / T-shirt: H&M / Shorts: Topshop / Sneakers: Nike

Privé-leven van Whitney

In the Hills is nog weinig te zien van het leven van Whitney. Haar tegenspelers Lauren, Heidi en Audrina woonden in hetzelfde appartement en waren constant in beeld. Whitney wilde haar leven nog wel privé houden en was daarom alleen op kantoor te zien. In The City kwam hier verandering in toen we het hele leven van Whitney konden volgen. In de serie had ze een relatie met de Australische zanger Jay Lyon. Op dit moment heeft Whitney een relatie met Tim Rosenman. Tim was de assistent producer in The City. Na de serie zijn ze in contact gebleven en hebben sinds februari 2012 een relatie.

Comments
  1. robin

    zo’n blousje staat altijd leuk! 🙂

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *