Celebrity Looks – Victoria Beckham Style

Victoria Beckham, een van de meest succesvolle Engelse zakenvrouwen van dit moment. We kennen haar als zangeres, Posh Spice, zakenvrouw, modeontwerper, model en stijlicoon. Ze werd bekend door het succes van The Spice Girls in de jaren negentig en daarna ging het haar ook van de wind. Zo trouwde ze met David Beckham en heeft ze nu onder andere een sucesvolle kledinglijn. Lees hier meer over het succes van Victoria Beckham en shop haar look voor less.

victoria beckham stylVictoria & David Beckham

Carrière

In de nineties brak Victoria voor het eerst door als Posh Spice in de groep The Spice Girls. Rond 2000 ging de groep uit elkaar, maar tot aan nu is er nog regelmatig een Spice Girls ‘reunion’. Bij de naam Victoria Beckham denken we tegenwoordig niet alleen meer aan Posh Spice en The Spice Girls. Bij het horen van deze naam denken we ook aan beroemd voetballer en echtgenoot David Beckham en  aan een bekend modemerk. Bij lange na is dat niet alles, we praten dan ook niet voor niets over een van de meest succesvolle Engelse zakenvrouwen van dit moment.

Beckham en mode

Victoria Beckham staat voornamelijk bekend om haar activiteiten in de mode. Deze activiteiten lopen uiteen van modellenwerk tot aan het opzetten van een groot modemerk. Eerder was ze al model voor Cavalli, Marc Jacobs en Armani. Daarna ontwierp ze jeans voor Rock & Republic. Deze ontwerpen waren zo in trek, dat ze besloot om ook voor haarzelf te beginnen. Sinds enkele jaren heeft Victoria haar eigen high fashion kledinglijn die hoge ogen gooit in de modewereld. In haar collectie blijkt vooral haar eigen gevoel voor stijl.

victoria beckham styleVictoria als model voor Armani

 

Victoria Beckham Style

Als er iemand is met een goed gevoel voor stijl, is het Victoria wel. De Victoria Beckham Style is het beste te omschrijven als elegant, classy, chique en vrouwelijk. Je zal haar nooit spotten met een misser en ze weet als geen ander hoe zwart gedragen moet worden. Victoria’s favoriete items zijn de oversized grote zonnebril, IT-bags, killer heels en strakke kokerrokken en jurken.

victoria

Shop de Victoria Beckham style: sjaal: Topshop €18,00 / horloge: ASOS €32,53 /  trui: Esprit €59,99 / shorts: H&M €19,95 / zonnebril: H&M €7,95 / riem: Topshop €23,00 / schoenen: Nelly €69,95

 Ben jij ook fan van de Victoria Beckham style?

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *