Festival Collectie van Topshop & Kate Bosworth

Een paar weken geleden schreef ik een post over de festival outfit van Kate Bosworth tijdens Coachella. Deze outfit was niet zo maar een outfit, het was namelijk een outfit uit de Topshop Kate Bosworth collectie. De outfit was een voorproefje van de collectie die snel uit zo komen en eindelijk is het zo ver! De festivalcollectie van Topshop en Kate Bosworth ligt in de winkel. Jullie weten ondertussen wel hoe gek ik op festivals ben, dus ik heb lang uitgekeken naar deze collectie. De collectie kun je hier vinden.

De Topshop Kate Bosworth collectie

Helemaal budget is de collectie jammer genoeg niet. De prijzen varieren van zo’n 15 euro (accessoires) tot 3oo euro. Gelukkig zitten er ook items bij die wel betaalbaar zijn. Ik moet zeggen dat ik echt helemaal weg ben van de collectie. Ik vind eigenlijk bijna alle items even leuk en ik weet zeker dat er items besteld gaan worden door mij. Het was eigenlijk ook best wel wat ik verwacht had van de collectie. Het lijkt namelijk heel erg op de stijl van Kate Bosworth. De collectie bestaat uit 16 items die aansluiten op elke festival outfit. De collectie bestaat uit aztec shorts, lange rokken, crop tops en een gilet.

topshop kate bosworth 4

topshop kate bosworth 3

topshop kate bosworth 2

topshop kate bosworth 1

De festival commercial

Speciaal voor deze collectie is er een video opgenomen waarin Kate de hoofdrol speelt. In deze commercial zie je hoe Kate haar festival outfit draagt en hoe ze de items combineert. De korte film heeft de naam The Road to Coachella en is geregisseerd door niemand minder dan Kate’s vriend en verloofde Michael Polish. De commercial is opgenomen in de wildernis tussen prachtige bergen. Dit geeft de video een prachtige en stoere uitstraling. Kate zegt zelf over de collectie: “Ik heb altijd een liefde voor mode gehad. Om te leren van het design team van Topshop was een geweldig ervaring en kans. Het was onze bedoeling om een frisse festival collectie te ontwerpen vol draagbare en coole items. Ik ben trots op onze samenwerking en de items die daar het resultaat van zijn”.

The Road to Coachella

Wat is jullie favoriete item uit de collectie van Kate?

Comments
 1. De ruitjes blouse vind ik heel leuk!

  http://www.style-chameleon.com

 2. Kimberly

  Dat geruiten blousje vind ik het leukste!

 3. Kimberley

  Wauw! Wat een gave en prachtige collectie! Ben helemaal weg van die shortjes en dat grijze shirtje!

 4. Vanessa

  Wonderful choice…I like your blog.^^
  Maybe follow each other on bloglovin?
  Let me know follow you then back.
  Lovely greets Nessa

 5. Vanessa

  Thank you so much for the follow.
  Follow you back on bloglovin.
  Lovely greets from germany

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *