Sport Tips

De zomer komt wel weer heel dichtbij en voor je het weet is het strandweer. We hebben dus nog even om aan onze shape te werken. Het is nooit te laat om te beginnen, want alle beetjes helpen. Ik heb voor jullie wat sport tips verzameld om aan de slag te gaan met sporten!

De sport outfit

Afgelopen week was ik jarig en kreeg ik van mijn collega’s een paar hardloopschoenen. Ik vind ze echt onwijs vet en kan niet wachten tot ik ze kan uitproberen. Het zijn zwarte Nike schoenen met felroze veters. De hardloopschoenen waren voor mij een aanleiding om te beginnen met sporten. Ik hoor van vriendinnen dat het heel erg helpt om een nieuwe sport outfit aan te schaffen, omdat je dan zin hebt om die kleding aan te trekken. Hetzelfde geldt voor sportschoenen, je hebt dan zin om ze uit te proberen en kan niet wachten om te beginnen. Ik ben erg benieuwd hoe dat voor mij zal uitpakken, maar we gaan het zien.

Sport tips Nike

Dit zijn mijn nieuwe hardloopschoenen van Nike.

Muziek tijdens het sporten

Wat bij mij heel goed helpt, is muziek opzetten tijdens het sporten. Ik ververs mijn afspeellijst bijna wekelijks, want dan blijft het leuk om naar de muziek te luisteren. Ik vind het heel fijn om te rennen op House of Techno, omdat ik hier normaal ook naar luister en het goede sportmuziek is. Nummers die het voor mij heel goed doen, zijn de nummers op het nieuwe album van Daft Punk ‘Random Access Memories’. Ook is er een podcast te downloaden van Evy Gruyaert. Zij moedigt je aan om door te gaan en tussen het aanmoedigen door hoor je fijne muziek om je door te laten gaan. Zeker de moeite waard om te proberen.

Andere sport tips

Is hardlopen niet helemaal jouw ding en zie je de sportschool ook niet zitten? Geen paniek, er zijn ook sporten die leuk zijn om te doen en ook goed zijn. Ga bijvoorbeeld skeeleren door het park of op een rustige parkeerplaats. Skeeleren is heel goed voor je benen en billen en ook leuk om te doen. Touwtje springen werkt ook goed, doe die vier keer in de week en je zult geheid resultaat zien. Als een van de laatste sport tips: doe vier keer in de week buikspieroefeningen. Er is een app voor iPhone gebruikers, genaamd ‘Training’. Je kan hier zelf kiezen hoe lang je de oefeningen wilt doen en ze worden voor je voor gedaan. Super handig dus!

Sport tips skeelers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skeelers via Scapino.

Herhaal het sporten een paar keer per week en je zult zeker resultaat zien. Succes!

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *