Olivia Palermo Style – Celebrity Looks

Als je de naam Olivia Palermo hoort dan denk je aan fashion én aan de Olivia Palermo style. Olivia Palermo is toch wel één van de best geklede vrouwen op de wereld. De Olivia Palermo style zou iedereen wel willen hebben. Items combineren dat kan Olivia namelijk als de beste! Olivia is bekend geworden door haar rol in de populaire tv-serie The City, een spin-off van de MTV-serie The Hills. Ze speelde in The City samen met Whitney Port, al waren ze niet echt elkaars beste vriendinnen.

Olivia Palermo en haar carrière

In de tv-serie The City ging het over het leven van de speelsters in New York City. Olivia Palermo werkt in het begin van de serie op de PR-afdeling van Diane von Furstenberg. Later in de serie ging ze werken op de accessoires afdeling bij de ELLE. Jaloersmakende jobs die van Olivia Palermo, ongeveer een droom van elk meisje om op zo’n plek te werken!

Daarnaast had Olivia nog een andere baan, namelijk als model. Ze stond ingeschreven bij het modellenbureau Wilhelmina Models in 2009. Met haar modellenjob verscheen ze op de cover van ELLE Mexico, ASOS Magazine en Marie Claire UK. Ook heeft ze model gestaan voor de herfst/winter 2010 campagnes van Mango en Hogan, dit deed ze samen met haar vriend (inmiddels verloofd). Zoals ik al zei, is Olivia Palermo toch wel één van de best geklede vrouwen in de wereld. En daar zijn het meer mensen wel mee eens! Olivia Palermo werd namelijk in 2012 gekozen als de best geklede New Yorker door de New York Post. Daarom is ze een graag geziene gast op de Fashion Weeks! Want iedereen is wel weer benieuwd naar wat ze deze keer zal dragen.

Sinds oktober 2011 heeft Olivia Palermo haar eigen persoonlijke website gelanceerd. Op de website heeft ze een blog over reizen en fashion. Je kunt er dus ook informatie vinden over de Olivia Palermo style, geschreven door Olivia Palermo herself! De website onderhoudt ze met twee andere fulltime schrijfsters. Check vooral even haar website voor nog meer Olivia Palermo style hier!

olivia palermo

 

olivia palermo

Olivia Palermo style

De Olivia Palermo style is classy en chique. Elk item is erg zorgvuldig uitgekozen, en daarom matcht alles ook zo goed bij elkaar. Foto’s van de kledingkast van Olivia Palermo zijn nauwelijks te vinden op internet. Maar wij weten wel zeker dat Olivia Palermo een kledingkast heeft met veel mooie items waar wij nog uren bij weg kunnen dromen. In The City zie je zo af en toe wel een paar shotjes voorbij komen van haar kledingkast.

Het knappe van de Olivia Palermo style is, dat ze altijd en overal er netjes en verzorgd uitziet. Al is het maar even om boodschapjes te doen, Olivia Palermo gaat dan op en top gestyled de straat over. Inclusief verzorgde haren en make-up. Daarom zal je Olivia Palermo ook nooit spotten in een joggingbroek. Als je haar wilt spotten dan moet je natuurlijk wel eerst in New York gaan wonen!

olivia palermo in zara

olivia palermo style

olivia

olivia palermo style

The look for less

The look for less van Olivia Palermo is een relaxed outfitje, dat iedereen wel kan dragen! De schoenen en de tas zijn ook helemaal on trend. De kleur rood is namelijk een trend voor de lente/zomer 2014, daarnaast zijn de broques ook helemaal hip. Broques zijn een soort van nette jongensachtige schoenen. Olivia Palermo weet deze natuurlijk weer goed en vrouwelijk te combineren met een destroyed skinny jeans. Wat mij opvalt is dat Olivia Palermo heel vaak een zonnebril opheeft, en ook heel vaak dezelfde. Deze geliefde zonnebril is van Tom Ford. Voor de Olivia Palermo style kun je natuurlijk een goedkoper alternatief nemen!

the look for less1. Destroyed jeans Nelly – € 59,95

2. Gestreept vestje Forever 21 – € 8,99

3. Zwarte lak broques ASOS – € 49,16

4. Rode tas Zalando – € 79,95

Sources:

Olivia Palermo wiki facts

 

Comments
  1. ania

    nice looks! 🙂

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *