New blogger in town!

Waar je ook kijkt, in tijdschriften, blogs en op televisie, overal zie je de bekende fashionista’s en celebrities lopen in geweldige (en vooral dure) outfits. Schoenen om jaloers op te zijn en tassen waar je u tegen zegt, vullen het beeldscherm. Louboutins in vier kleuren, verschillende modellen Mulberry tassen en leren jasjes van duizenden euro’s zijn nou niet items die bij iedereen de kast vullen. Ik als student weet daar alles van. Ik ben altijd op zoek naar de goedkopere varianten van must-have items en probeer de looks van Miranda Kerr en Blake Lively altijd bij elkaar te zoeken voor een leuke prijs. Ik wil jullie laten zien dat je niet altijd veel hoeft uit te geven om er fashionable uit te zien. Mix and match is mijn motto. Ik vind het namelijk leuk om goedkopere items te combineren met de duurdere. Be creative!

Naast schrijven en mode vind ik het ook heerlijk om op terrasjes te zitten en mensen te bekijken. Hier haal ik ook mijn inspiratie uit, want wat is er leuker dan de verschillende types door de stad te zien lopen. Ik zou mijn stijl willen omschrijven als stoer met een lief tintje. Mijn leren jasje en –broek draag ik het liefst en daarnaast hou ik veel van blouses.

Afgelopen winter was ik helemaal gek op de Isabel Wedge Sneakers. Ik heb heel marktplaats afgezocht naar een goedkoper of tweedehands exemplaar, maar tevergeefs, het bleef bij dromen. Daarentegen heb ik na maanden zoeken wel eindelijk de tas van mijn dromen gevonden. Mijn Mulberry Bayswater. Ik draag hem alsof het mijn kind is en ben er na een jaar nog steeds verliefd op. Hoe jullie goedkopere must-haves gaan vinden, ga ik jullie allemaal vertellen. Het belangrijkste is dat je creatief bent. Je weet maar nooit wanneer de oude bontjas van je oma of de Ray-Ban van je vader weer in is.

Ik kijk uit naar jullie reacties!

XO Rachelle

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *