Moederdagcadeau – Tips voor een perfecte moederdag

Aankomende zondag is het weer moederdag en dat betekent dat er weer een moederdagcadeau gekocht moet worden. De dag staat in het teken van het verwennen van je moeder. Een extra dikke knuffel, een ontbijtje op bed en haar niet te veel laten doen, dat zijn eigenlijk de kenmerken van een ideale moederdag. Alleen moet er ook nog een cadeautje verzonnen worden. Dit is altijd het lastigste gedeelte.

Wat geef je nou aan een moeder die eigenlijk alles al heeft? Op de basisschool knutselde je altijd een mooi werkje en blij dat je moeder dan was. Als het goed is, heeft mijn moeder al mijn werkjes nog bewaard. Van de geschilderde macaroniketting tot de fotolijstjes. Ondertussen maak ik al heel wat jaren geen werkjes meer en koop ik een leuk cadeautje. Wil jij jouw moeder op moederdag in het zonnetje zetten? Dan volgen hier een paar tips om je moeder een geweldige dag te geven.

Begin de dag al goed met een zelfgemaakte ontbijtje. Versgeperste jus d’orange, een eitje en verse broodjes doen het vaak erg goed. Zorg er vervolgens voor dat je moeder die dag zo weinig mogelijk hoeft te doen en verwen haar een beetje. Het belangrijkste onderdeel is natuurlijk het moederdagcadeau. Altijd lastig, maar ik heb een paar leuke ideeën voor jullie bedacht.

Het moederdagcadeau

Wat het altijd goed doet, is een dagje wellness cadeau geven. Via vakantieveilingen.nl kan je voor een leuke prijs een dagje sauna reserveren. Dit kan je samen met je moeder doen en er op die manier een moeder-dochterdagje van maken. Dan wordt het moederdagcadeau nog leuker, omdat jullie samen wat tijd kunnen doorbrengen.

Zwaluwhoeve

Een dagje Zwaluwhoeve via Vakantieveilingen kan je al regelen vanaf €1, of eigenlijk €5 voor administratiekosten.

Houd je moeder veel van lezen? En ligt er bij jullie thuis een hele stapel tijdschriften? Dan zal haar een abonnement op een tijdschrift vast goed doen. Iedere moeder heeft een andere smaak, dus denk van te voren goed na wat voor abonnement je haar geeft. Er zit bijvoorbeeld een groot verschil tussen de ELLE en de Viva. Is een abonnement iets boven jouw budget? Je kan haar ook een proefabonnement geven. Zo krijgt ze toch een paar nummers thuis opgestuurd.

Tijdschriften

Een abonnement op een tijdschrift kan je bestellen via de site van het tijdschrift of via opproef.nl

De laatste tip is misschien een beetje makkelijk, maar je kan haar altijd nog een cadeaubon geven. Mijn moeder komt veel bij de parfumerie en een cadeaubon zou haar erg blij maken. Als je dit een beetje afgezaagd vindt, kan je er ook nog een leuke gedichtje bij maken om het iets persoonlijker te maken. Zo heb je toch nog een beetje een zelfgemaakt moederdagcadeau.

Cadeaubon

Een cadeaubon van bijvoorbeeld Douglas of ICI Paris XL komt altijd wel van pas.

Ik hoop dat ik jullie hier een beetje mee geholpen heb. Ik vind het namelijk ook erg lastig om een moederdagcadeau voor mijn moeder te verzinnen! Iedere moeder is anders. Mijn moeder is de liefste van de wereld!

Comments
  1. Tessa

    Leuke cadeau ideeën, had zelf ook al een inspiratie list geplaatst! Een cadeaubon van de Ici Paris ofzo is inderdaad ook altijd goed!

  2. Kimberly

    Handige tips! De Zwaluwhoeve lijkt me heerlijk om een keer heen te gaan!

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *