Mango is een populaire Spaanse winkelketen met winkels verspreid door heel Nederland. Met een kortingscode Mango kun je ook voordelig online shoppen want voor iedereen die niet in de buurt van een Mango filiaal woont of geen zin heeft om de deur uit te gaan biedt dit uitkomst. Wereldwijd heeft Mango meer dan 2500 winkels in 100 verschillende landen en het is allemaal begonnen in hartje Barcelona nog geen 30 jaar geleden. Inmiddels kun je bij Mango zeer betaalbare items shoppen die vaak regelrecht van de internationale catwalks afkomen. Via de onderstaande button ga je direct naar de Mango shop waar momenteel de online SALE aan de gang is. Mocht er een kortingscode Mango in omloop zijn dan zul je deze ook op deze pagina kunnen vinden!

>>Klik hier om direct naar de Mango Sale te gaan
mango logo groot

Miranda Kerr

Miranda Kerr is een Australisch topmodel en is het gezicht van de laatste Mango campagnes. Ze is na de zomercollectie van 2013 nu ook voor het najaar gevraagd om als model de laatste kleding te showen. De meeste mensen kennen Miranda als Angel uit de Victoria’s Secret shows en campagnes maar voor Mango ruilt ze haar vleugels en lingerie graag om. Onlangs vertelde Miranda in een interview dat ze het fantastisch vind om de herft-en wintercampange te doen. De kleding van Mango is erg leuk en daarnaast vind ze het leuk dat de fotografen de campagne vrij natuurlijk houden met een rauw randje eraan.
Miranda trad vorig jaar overigens in de voetsporten van Kate Moss, Naomi Campbell en Penelope Cruz die eerder te zien waren als het gezicht van Mango.

kortingscode mango

mango kortingscode

Mango Her, He & Kids

Met een kortingscode Mango kun je niet alleen shoppen voor jezelf maar er is ook heren en kinderkleding verkrijgbaar. De Mango HE collectie bevat elk seizoen de meest trendy kleding voor heren maar je kunt er ook altijd terecht voor de juiste basics. De collectie voor heren is zeer uitgebreid en bevat onder andere schoenen, pakken, tassen, jeans, hemden, truien en andere accessoires.
De Mango kids lijn is pas sinds september 2013 verkrijgbaar en bestaat uit de mini exemplaren de dames en heren lijn met een grote knipoog. De kleding is verkrijgbaar vanaf maat 104 en gaat tot en met 154. Ook schoenen en accessoires zijn verkrijgbaar.

Is er wel eens een Kortingscode Mango?

Als je bij mango iets wilt gaan bestellen dan kun je het beste gebruik maken van een kortingscode Mango als deze in omloop is. Als er geen geldige Mango kortingscode beschikbaar is dan kun je altijd deze pagina checken wanneer een andere aanbieding of sale is. Wij hebben alles afgezocht om een Mango code te vinden maar konden deze niet vinden. Wellicht ben je als eerste op de hoogte als je je inschrijft voor de Mango nieuwsbrief. Het is ook slim om Mango te volgen via Facebook en Twitter omdat via deze weg veelal kortingen en codes worden gecommuniceerd.
Als we uitgaan van het gegeven dat er een geldige code in omloop is dan werkt het activeren hiervan als volgt. Rechtsboven in het beeldscherm kun je klikken op ‘Shoppingbag’ bij de volgende stap kun je aangeven of je een bestaande of een nieuwe klant bent. Alle bestaande klanten kunnen inloggen met hun gegevens en de nieuwe klanten dienen hun e-mail adres in te vullen en klikken vervolgens op ‘verder gaan’. Zodra je je gegevens correct hebt ingevuld kun je aan bij het overzicht van de door jou geselecteerde items. Bekijk hier voor de zekerheid nog even of je de juiste kleur, maat en aantallen hebt geselecteerd. Hieronder staat >> Voeg promotiecode in. Door hier op te klikken kun je de kortingscode Mango invullen. Kies daarna de gewenste betaalmethode en klik op ‘Order Aanvaarden’.