Inspiratie Teksten

Veel meisjes zijn altijd op zoek naar inspiratie teksten. Zelf vind ik het ook leuk om ze te zoeken en ik sla altijd alle teksten op die ik kan vinden. Voor het zoeken van deze teksten maak ik het meest gebruik van Tumblr, omdat je hier echt plat gegooid wordt met teksten. Meestal vind je de teksten in de vorm van foto’s of afbeeldingen. Deze foto’s zijn dan leuk om te plaatsen op Instagram, Twitter of Facebook. Vooral Instagram is nu een hype voor het posten van de afbeeldingen. Probeer maar eens onder hashtags als ‘inspirational’ of ‘inspirationalquotes’. Hier vind je echt heel veel afbeeldingen. Aangezien ik veel van deze afbeeldingen opsla, zal ik ze met jullie delen.

Inspiratie teksten

De teksten die mij het meest inspireren zijn de volgende teksten. Sommige teksten lees je en op dat moment begrijp je zo goed wat ermee bedoelt wordt, omdat je hetzelfde voelt. Een mooie tekst die hierbij past is ‘When you’re happy, you enjoy the music, but when you’re sad, you understand the lyrics’.

Hot thea1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inspiratie teksten Bird

 

 

 

 

 

 

 


Inspiratie teksten Perfect Day

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Audrey Hepburn quotes

Vaak geven ook quotes van bekende mensen je inspiratie. Er zijn speciale sites die al die quotes verzamelen. Mijn favoriete quotes zijn de quotes van Audrey Hepburn. Audrey was een stijlicoon in de jaren ’50 en ’60. De actrice was in België geboren en had een Nederlands-Britse achtergrond. Ze was een van de grootste actrices in die tijd en het meest bekend van de film ‘Breakfast at Tiffany’s’. Laatst kwam ik op Youtube een filmpje tegen van het bezoek van Audrey aan Nederland. In dit filmpje is te zien dat Audrey vloeiend Nederlands spreekt, erg leuk om te horen. Mijn favoriete quote van Audrey is: “Nothing is impossible, the word itself says I’m possible”. Andere quotes van Audrey zijn: ‘The most important thing is to enjoy your life – to be happy – it’s all that matters’ en ‘You can tell more about a person by what he says about others than you can by what others say about him’.

Inspiratie teksten Audrey Hepburn

 

 

 

 

 

Wat is jullie favoriete quote?

 

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *