Budget Items – De witte blazer

Een tijdje geleden schreef ik over de all white trend, de trend waarbij het de bedoeling is dat je zo veel mogelijk gekleed bent in het wit. Kim Kardashian is een groot fan van deze trend en wordt regelmatig van top tot teen in het wit gespot. Een onderdeel van de witte trend kan de witte blazer zijn. Op dit moment zien we heel veel witte blazers en lijkt dit ook een trend te worden.

How to wear?

Een witte blazer is op heel veel manieren te dragen. Hieronder heb ik drie verschillende manieren voor jullie gezocht. De eerste manier wordt gedragen door blogger Sea van Peace Love Sea. Zij combineert de blazer met een gestreept shirt en een lichte short. Dit is natuurlijk ook leuk met een lange lichte jeans. Poppy Delevingne pakt het anders aan en breekt de kleur zwart in haar outfit door het te combineren met een witte blazer en een paarse clutch. Dit maakt de outfit wat vriendelijker en geeft het een aparte draai. De laatste manier is de manier van Olivia Palermo. Zij combineert haar blazer met een witte blouse en boy friend jeans. De nonchalante outfit van Olivia wordt doorbroken door de lieve ballerina’s die ze eronder draagt.

Celebs white blazer2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blogger Sea, Poppy Delevingne en Olivia Palermo is een blazer.

De witte blazer

Ik ben voor jullie op zoek gegaan naar een paar mooie varianten. Mijn favoriete blazer is de blazer van Modemusthaves. Ik vind dit een heel mooi model en de kleur wit is precies goed. Dit is wel een wat nettere broek, maar kan je stoerder maken door hem bijvoorbeeld te combineren met een destroyed jeans. De andere blazers vind ik ook er leuk. Ze zijn iets nonchalanter en vooral leuk om te dragen in de zomer. Houden jullie iets meer van gebroken witte blazers dan de spierwitte variant? Dan raad ik H&M aan. Hier hebben ze twee mooie gebroken witte blazers. Natuurlijk hebben ze ook mooie blazers bij Nelly, Asos, Forever21 en Topshop.

White blazers

 

 

 

 

 

 

1. Blazer van Topshop 2. Blazer via Modemusthaves 3. Blazer van Ichi via Nelly

Welke is jullie favoriet? En waar zouden jullie hem mee combineren?

Comments
 1. Simone

  Leuk! Ik heb zelf al een crème witte blazer, maar ik wil ook nog een echt wit witte blazer zegmaar. 😛

 2. Ania

  I love white blazers 🙂

 3. Ellen

  Ik vind nummer 1 het mooist!
  el-eventh

 4. Anne

  een witte blazer is eigenlijk onmisbaar in een garderobe, ik vind dat Shea hem het beste heeft gecombineerd!

  http://annestikvoort.blogspot.com

 5. Tessa

  Die van Topshop vind ik er het leukste uitzien! De look van Poppy is ook gaaf, zou er zelf niet zo snel aan denken om het met leather leggings te combineren!

 6. Ashley

  Wat leuk om te zien! Ik zit nu na te denken om ook een witte blazer te kopen en dan te bewerken met studs of iets.

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *