Budget Items – Chanel Espadrilles

In Spanje lopen ze al jaren op de schoenen die oorspronkelijk uit de Pyreneeën komen, maar sinds Chanel espadrilles heeft ontworpen, zijn het de nieuwe zomertrend. Chanel maakt de schoenen, die eigenlijk helemaal niet zo fashionable zijn, weer hip. Ze kunnen het best omschreven worden als simpel en chique, en dit is natuurlijk precies waar Chanel voor staat. De Chanel espadrilles zijn verkrijgbaar in leer, suède, satijn en katoen. Er zijn ook verschillende kleuren, namelijk zandkleur/zwart, lichtblauw/wit, lichtpaars/wit en lichtgeel/wit.

Chanel Espadrilles

Bloggers & Celebrities met Chanel espadrilles

Onder de celebrities en bloggers worden ze veel gezien. Miley Cyrus en Emma Roberts zijn er meerdere keren mee gezien en ook blogger Sincerely Jules draagt ze veel. De schoenen kunnen dan wel heel hip zijn, maar jammer genoeg hangt er ook een flink prijskaartje aan. De schoenen kosten namelijk €320. Gelukkig zijn er ook nog genoeg andere espadrilles te vinden en in alle kleuren. Hieronder vind je mijn favorieten.

Espadrilles

1. ASOS JESSIE Espadrilles / 2. ZARA Jute Metallic Look / 3. OAS Black & White / 4. OAS Stars / 5. ASOS Washed Denim 6. ZARA Jute

Mijn favorieten

Ik vind ze allemaal heel erg leuk, maar zit eraan te denken om de metallic van Zara of de washed denim van ASOS te kopen. Vroeger heb ik ook veel espadrilles in Spanje gedragen. Ik heb ze nu al weer een tijdje niet meer gehad, maar daar gaat deze zomer zeker verandering in komen. Ze lopen namelijk heel lekker en staan leuk onder zowel een lange als een korte spijkerbroek. Deze zomer zullen we veel gemixte patronen zien, zoals sterren en strepen. Met de espadrilles van OAS zit je dus wel goed. Aangezien we de afgelopen tijd al veel galaxy printjes voorbij hebben zien komen, zullen de Jute espadrilles van Zara het ook goed doen. Je kan natuurlijk altijd nog kiezen voor een effen kleur, dat is altijd overal leuk onder.

Voor de Chanel espadrilles zal ik nog wel een tijdje moeten sparen, maar eigenlijk vind ik deze espadrilles net zo leuk!

Comments
  1. Mybrowneyedlook.com

    Ik ga voor nummer 6! Perfect voor de zomer ^_^

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *