Celebrity Looks | Sophia Bush

De 31 jarige Sophia Bush is een Amerikaanse actrice en is vooral bekendvan haar rol als Brooke Davis in de serie “One Tree Hill”. Sophia Bush is ook te zien in de film ‘Van Wilder’ en ‘John Tucker must die’.

Liefdesleven

Sophia Bush is getrouwd geweest met de acteur Chad Michael Murray (die ook een rol speelde in One Tree Hill). Helaas heeft het huwelijk niet lang geduurd. Na slechts vijf maanden is het stel gaan scheiden.Sophia bush

Do Something Twitter Award

Bush gebruikt vaak haar social media kanalen (Twitter, Facebook en haar eigen blog) om maatschappelijke problemen onder de aandacht te brengen. Hierbij ligt de focus op gelijkheid tussen sekse en geaardheid, onderwijs in ontwikkelingslanden en duurzaamheid. In 2011 heeft ze de Do Something Twitter Award gewonnen voor haar inzet om haar volgers bewust te maken van de vervuiling door de grote olieramp in de Golf van Mexico in 2010.Sophia+Bush+2011+VH1+Something+Awards+Backstage+ryX7V_I0kkll

De stijl van Sophia Bush

Sophia Bush, de one tree hill actrice betrap je zelden op een ondoordachte outfit. Van speels tot sassy, ze houdt het simpel. Simply pretty.

Sophia BushTijdens de BeautyCon Kick-Off party, ging Sophia Bush voor een outfit met verschillende printjes. Zij droeg haar olijf kleurige top van Kelly Wearstler met een zwart witte Parker broek. Haar accessoires bestonden uit een aantal zilveren armbanden, een zilveren Claire Vivier clutch en zwarte Casadei pumps.

Sophia BushSophia Bush zag er weer perfect uit op de rode loper van Pencils of Promise gala in New York. Ze droeg een Escada pre-fall 2013 jurk met lange mouwen, geborduurd met grijze kralen en een metalen gaas effect. Ze heeft haar jurk gestyled met een gouden clutch van Chanel.
Om haar look af te maken droeg ze haar haar vast en had ze een mooie berry kleur lip.

Sophia BushHier zag Sophia Bush er retro-chic uit in haar zwart witte polka dot blouse. Ze droeg een klassieke zwarte blazer over haar blouse voor een verfijnde look. Sophia koos voor een zwarte skinny jeans om haar stylishe outfit af te maken.

The Look For LessSophia Bush

1. Jacquard jasje voor €69,99 via Mango

2. Zwarte pumps voor €33,70 via Asos

3. Clutch voor €17,51 via Asos

4. Zwart basic top van €12,00 nu voor €7,95

5. Leather look rokje voor €17,75 via Forever21 

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *