Budget items – Yolanthe sieraden (YC jewels)

Yolanthe is niet te missen in showbizzland. Ze heeft veel rollen gehad in diverse films en series. Daarnaast is ze ook presentatrice en heeft ze veel shoots voor diverse magazines. Sinds 2010 is ze gelukkig getrouwd met voetballer Wesley Sneijder, met wie ze nu samenwoont in Turkije.
In juni 2006, mei 2007 en september 2009, werd Yolanthe gekozen tot meest sexy vrouw in Nederland door de lezers van het mannenblad FHM.

Yolanthe sieraden

Lancering van de sieradenlijn

Momenteel is ze druk bezig met haar sieradenlijn en haar website waar ze veel van haar leven en kleine geheimen, onder andere sneak peeks van de nieuwe yolanthe sieraden collectie, met ons deelt.
Yolanthe Cabau heeft haar gloednieuwe sieradenlijn YC Jewels op 21 mei gelanceerd. Ze is in staat geweest om haar creativiteit en liefde voor designer accessoires in te zetten in een ruime collectie van armbanden, kettingen, oorbellen, buikringen en meer sieraden waar vrouwen naar verlangen. De juweeltjes vliegen zowel in Turkije als in Nederland over de digitale toonbank. Tevens zijn de Yolanthe sieraden allemaal door haar zelf ontworpen. Ze begon in haar tekenboek te schetsen en maakte de sieraden naar haar eigen smaak. De prijzen variëren van €40 tot €360. Gelukkig zijn er altijd items die lijken op de designer items voor een goedkopere prijs.

Shop de sieraden voor less

Hieronder (links) een aantal Yolanthe sieraden uit de huidige collectie van YC jewels. Daarnaast (rechts) de items die er op lijken voor iets minder geld.
Yc jewels

 

Shop de armband via nelly.com voor €12,95

Yolanthe sieraden

 

Bestel via Iwanttahtmusthave de chain ketting voor €21,95

Sieraden Yolanthe

 

Bestel de blauwe ring bij Forever21 voor $4,80

Yc jewels

Shop de veren ring via Modemusthaves €14,95 

 

Op haar website www.yolanthe.com vind je verschillende looks voor inspiratie om te zien hoe je de sieraden kan dragen en combineren.
Welke budget sieraad vind jij het leukst?

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *