Budget Items – Knee Boots

Elk jaar kom je wel weer laarzen tegen in de herfst en winter collectie. Maar elk jaar veranderen de modellen weer, waardoor het soms moeilijk is bij te houden wat voor soort laarzen precies in zijn. Daarom wil ik vandaag een trend bespreken die ik steeds vaker voorbij zie komen, naast de Cut Out Boot, en dat zijn ‘Knee Boots’. Deze laarzen zijn iets korter dan lieslaarzen maar nog wel redelijk hoog. Je kunt met deze laarzen je look echt afmaken! Draag ze onder een zomerjurkje om een wat stoerdere outfit te creëren of met een skinny jeans en een leerjasje voor een wat stoerdere ‘grunge style’ look.

kneeboots1

Model Cara Delevingne in zwarte Knee Boots

 

Overknees van Philip Lim en de betaalbare variant

Ik heb overknees voorbij zien komen in onder andere de herfstcollectie 2013 van Alexander Wang, Hermès en Philip Lim. Helaas vragen deze merken voor deze geweldige laarzen ook een geweldig hoge prijs. De laarzen van Alexander Wang zijn bijvoorbeeld $1,200. Nu zijn ze dan ook wel prachtig, maar niet voor iedereen (in ieder geval niet voor mij) betaalbaar. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een goedkopere versie van deze Knee Boots.

overknee2
Welke boots ik veel op blogs voorbij zag komen waren de H&M Knee Boots, die 5 september 2013 in de winkels komen te liggen (prijs nog onbekend). Deze boots zien er supergoed uit en ik kan niet wachten ze in real-life te bezichtigen! Maar dit is natuurlijk niet de enige optie voor leuke laarzen deze herfst en winter. Er zijn redelijk wat Leuke budget Overknees te vinden! Denk bijvoorbeeld aan merken als Guess, Alba Moda of Tosca Blu, waar je voor minder dan €150 euro het perfect paar kunt scoren!

Hebben jullie al het perfect paar Knee Boots gevonden?

Comments
  1. Dorien

    Andy Torres van Stylescrapbook heeft ze echt super mooi gecombineerd, wauw!

  2. Dames Laarzen

    Wow die overknees zijn echt heel gaaf. Ik hou van laarzen!

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *