Budget Items – Goedkope Sjaals

Helaas zijn we in Nederland niet altijd gezegend met een lekker warme nazomer. De ene week kan het flink afkoelen en regenen, terwijl het de andere week weer lekker warm is. Met een sjaal is dit probleem eenvoudig op te lossen, zonder dat je meteen over moet switchen op een warmere jas. Bekijk  hier de leukste goedkope sjaals die je deze zomer nog kan dragen!

De grote sjaal

Groot, groter, grootst. Bij de trend van de grote sjaals draag je hem echt als een statement accessoire. Ook fijn is dat een grote sjaal heerlijk warm is, voor de zomerse dagen die afkoelen. De kleuren grijs en wit worden helemaal in dit najaar. Deze kleuren zijn daarbij ook makkelijk te combineren. Ook kan je gaan voor drukke prints, maar zorg dan wel dat je een jas draagt in een basic kleur.

groot

River Island €47,00 / River Island €20,00

Zijde sjaals

Zijde sjaals zorgen voor een chique uitstraling. Helaas is dit ook zo omdat ze vaak een stuk duurder zijn dan andere sjaals. Vind hier twee leuke zijde sjaals voor less en creëer op die manier toch die luxe uitstraling. Ook is het op dit moment trending om zijde sjaals te dragen in je haren. Super handig voor een lekker dagje in de zon.

silk

Esprit €21,95 / Zalando €25,95

De ronde sjaal

Bij de ronde sjaal heb je in ieder geval geen ‘stress’ over hoe je deze om zou moeten doen. Lekker makkelijk en hij houdt je nek warm als de beste. De ronde sjaal heb je oversized, maar ook in normaal formaat. De Olsen Twins kiezen bijvoorbeeld voor de (zwaar) oversized variant die als statement accessoire dient voor een buiten outfit. Mijn tip: kies voor een leuke print om je outfit op te fleuren. De leukste ronde goedkope sjaals koop je bijna overal. Hier een selectie van twee super toffe ronde sjaals.

circle

New Look €6,98 / River Island €17,00

Sjaals bij de celebs

sjaals

Kate Moss, Miranda Kerr en Ashley Olsen

Sjaals worden ook veel gespot bij de celebs. De Olsen twins staan bijvoorbeeld bekend om de grote sjaals die zij dragen bij hun outfits. Sjaals sluiten goed aan bij de boho chic look die de stijl van de Olsen twins het beste omschrijft. Deze look wordt gekenmerkt door veel hippie achtige invloeden. Ook Kate Moss wordt regelmatig met een sjaal gespot. Het topmodel gaat voor sjaals met drukke prints om haar altijd stijlvolle outfits af te maken. Model Miranda Kerr kiest ook voor de prints. Het liefst gaat ze daarbij voor witte en crèmekleurige sjaals, of roodtinten.

Welke goedkope sjaals vindt jij het leukst?

Comments
 1. AF

  Scarves are my fav acessory, im mad about it!!

  http://strawberryleopard.blogspot.pt/

 2. Ania

  Great scarves 🙂

 3. elma

  Ronde sjaals vind ik zelf altijd super fijn!

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *