Celebrity Looks – Blake Lively Style File

Blake Lively is een van de grootste stijliconen van dit moment. Door haar rol als Serena van der Woodsen in Gossip Girl is de Blake Lively Style niet meer weg te denken uit de modewereld. Blake lijkt het allemaal te hebben: een glansrijke carrière, een perfect gevoel voor stijl en acteur Ryan Reynolds aan haar zijde. Blake is door Time Magazine uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke personen ter wereld. Deze titel is natuurlijk volkomen terecht!

Blake Lively3-1

De Blake Lively Style

Blake is een van de weinige beroemdheden die geen styliste heeft en haar stijl zelf creëert. Alles wat zij draagt, vertaalt zich naar een trend. Geen wonder dat ze uitgeroepen is tot een van de meest invloedrijke personen van dit moment. Blake zegt hier zelf over: “Een goed gevoel voor stijl heeft met zelfvertrouwen te maken, zolang jij tevreden bent met jezelf en met wat je draagt, ben je op de goede weg”. De Blake Lively style kan omschreven worden als vrouwelijk, stoer en kleurrijk. De kleuren wit en rood hebben haar voorkeur. De kleur wit geeft haar een natuurlijke en pure uitstraling en rood maakt haar wat brutaler. Verder is Blake weg van de diep uitgesneden V-hals.

Blake Lively1-1

Carriere

Naast stijlicoon zijn, doet Blake het nu erg goed in de filmwereld. Ze was vorig jaar nog te zien in de film Savages. Ze is het meest bekend van haar acteerwerk in de film The Sisterhood of the Traveling Pants en haar rol als it-girl Serena in Gossip Girl. Ze is daarnaast ook een muze voor veel modehuizen. Zo was ze het gezicht van Chanel en momenteel schittert ze als het gezicht van de Gucci Premiere parfum. De modehuizen zien natuurlijk ook wel dat de Blake Lively Style een succes is. Hier vind je een interview en Behind the Scenes voor Fashion TV met Blake Lively over haar ervaring als het gezicht van Gucci Premiere.

Blake Lively2-1

Comments
  1. Kimberly

    Ik vind haar stijl echt geweldig! Ik hou van haar haha

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *