Blake Lively Style – Celebrity Looks

Ieder meisje is denk ik wel jaloers op de kledingkast van Serena van der Woodsen (gespeeld door Blake Lively) in Gossip Girl. In Gossip Girl flaneert Serena van der Woodsen in de meest jaloersmakende outfits van allerlei designers, die wij zelf maar al te graag willen hebben! Daarom moeten we ook zeker niet de Blake Lively style vergeten, deze is zelfs een beetje vergelijkbaar met de style van Serena van der Woodsen. Naast actrice is ze ook het gezicht van allerlei modelabels geweest, verschillende designers vallen dus voor de Blake Lively style. Het wordt daarom tijd om deze it-girl uit te lichten in een celebrity look!

Blake Lively en fashion

Blake Lively wordt door veel mensen gezien als een ware stijlicoon, daarom is de Blake Lively style ook erg populair! Blake Lively zelf is opgegroeid met een moeder en zussen die allemaal model zijn. Fashion is dus altijd belangrijk geweest voor Blake Lively. Zijzelf zegt dat fashion haar inspireert en prikkelt, vandaar dat een Blake Lively style is ontstaan. Toch is fashion voor haar maar een klein deel van haar werk, zij wil het liefst laten zien dat ze een actrice is! Alsnog staan vele designers voor haar in de rij, want zeg nou zelf, wie wil deze it-girl niet als gezicht hebben voor een modelabel? Blake Lively is al het gezicht geweest voor grote namen in de modewereld, zoals Gucci en Chanel. Zelfs Christian Louboutin heeft schoenen naar Blake Lively vernoemd! Door deze samenwerkingen is Blake Lively goed bevriend met Karl Lagerfeld, Christian Louboutin en zelfs Anna Wintour.

Blake Lively heeft voor de Blake Lively style geen stylist nodig. Ookal huren de meeste celebs in Hollywood een peperdure stylist in, Blake Lively heeft dat echt niet nodig. Zij vindt dat ze zoveel van mode houdt, dat ze nooit een stylist in zal schakelen.

Blake Lively style

Blake Lively style

De Blake Lively style omschrijven wij als chique en vrouwelijk. Vandaar dat Blake Lively werd gevraagd door niemand minder dan Karl Lagerfeld om zijn muze te zijn! Daarnaast is Blake Lively gezegend met mooie lange benen die zij goed weet te benadrukken. Jurkjes en rokjes zijn dan ook haar favoriet. In korte jurkjes komen haar lange benen mooi uit, en met een paar pumps komen haar killer legs nog beter uit! Blake Lively zegt zelf ook een echte schoenenverslaving te hebben, vooral pumps van Christian Louboutin zijn haar favoriet. Elk meisje droomt wel van de schoenencollectie van Blake Lively.

Blake Lively gucci

Blake red carpet

Blake Lively style

Blake style

The look for less

Voor de Blake Lively style van vandaag heb ik deze look uitgekozen. Een outfit die wij in het regenachtige Nederland ook kunnen dragen, want van sommige celebrity looks krijgen we de rillingen over ons heen. In het altijd zonnige Los Angeles zijn die outfits perfect. Helaas moeten wij nog even wachten totdat we het warme zonnetje weer te voorschijn zien komen. Deze Blake Lively style is wederom weer chique en vrouwelijk. Met een warme trui, leren rok en een mooie clutch zou je dit kunnen dragen naar een borrel. Is dit toch iets te chique voor jouw doen? Wissel de pumps in voor een paar stoere laarsjes, en deze Blake Lively style is dan perfect voor naar school of werk.

Lookforless-blake-lively

1. Zwarte trui Nelly – € 34,95

2. Leren rok Nelly – € 29,95

3. Zwarte clutch ASOS – € 35,12

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *