Budget Items – Balenciaga Cut Out Boots

De Balenciaga Cut Out Boots, je houdt ervan of je vindt het helemaal niks. Mary-Kate Olsen en Nicole Richie zijn er al meerdere keren mee gespot en onder de bloggers ga je ze nu ook meer zien. Persoonlijk weet ik nog niet helemaal wat ik ervan vind. Ik vind het idee van de open zijkant heel erg leuk, maar toch vind ik ze iets te grof. Ik ben dus gaan zoeken naar andere boots met een open zijkant en ben hele leuke tegengekomen. Ze zijn er in alle soorten en maten, met hoge hak, met riempjes en met grote gespen. Gelukkig zijn deze ook een stuk goedkoper, de boots van Balenciaga kosten namelijk maar liefst 975 euro. Dat vind ik echt te veel, maar gelukkig zijn de boots die ik gevonden heb allemaal niet duurder dan 150 euro. En dat is dan wel weer leuk.

Balenciaga shoes

Dit is het originele Balenciaga paar met de grote grove gespen.

Cutout5-1

Dit zijn de Black Cut Out Chunky Buckle Ankle Boots van River Island (€87). Persoonlijk vind ik deze Cut Out Boots het leukst. Ze lijken ook wel een beetje op de Balenciaga boots en zijn ook stoer, maar minder grof.

Cutout3-1

Dit zijn de Metal Clasp Toe Shoes verkrijgbaar via Polyvore (€100). Ik vind dat deze het meest op de Balenciaga schoenen lijken. Ze zijn ook wat grover en hebben grote gouden gespen.

Cutout4-1

Deze Cut Out boots ga je steeds meer zien. Ze worden ook veel door andere bloggers gedragen, onder andere door Yara van This Chick’s got style. Deze boots kan je kopen via de website van Topshop (98 euro)

Cutout2-1

Als laatste alternatief heb ik nog een paar gevonden met een hoge hak. Dit model is ook wat hoger dan de rest van de schoenen. Dit paar is ook van de Topshop (98 euro).

Wat vinden jullie van de Balenciaga boots? En welke schoenen vinden jullie het leukst?

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *