Budget Looks – Ashley Benson Style

De Pretty Little Liars fans onder ons weten waarschijnlijk al wie Ashley Benson is. Afgelopen dinsdag werd in de USA de eerste aflevering van het nieuwe seizoen uitgezonden en ik kon niet wachten om te kijken. Ik had het al maanden groot in mijn agenda staan en heb het gisteravond teruggekeken. Ik zit er weer helemaal in en kan nu al niet wachten tot de volgende aflevering. Een van de hoofdpersonen van de serie is Ashley Benson, ook bekend van de film Spring Breakers. In de serie heeft Ashley Benson style, maar in het dagelijks leven ook. Daarom een post over de actrice van mijn favoriete serie.

De carriere van Ashley

Na een paar gastrollen in series en een bijrol in de film 13 Going on 30, kreeg Ashley in 2004 haar eerste grote rol in de soapserie Days of Our Lives. In deze serie vertolkte ze de rol van Abby Deveraux en deed dit tot 2007. Ashley was inmiddels een tiener en werd opgemerkt. Dit resulteerde in gastrollen in series als Zoey 101, 7th Heaven en The O.C. Daarnaast kreeg ze in 2007 haar eerste hoofdrol in de bekende tienerfilm Bring It On: In it to win it. Sinds 2010 is ze te zien als Hanna in Pretty Little Liars en afgelopen jaar speelde ze in de film Spring Breakers. De actrice houdt wel van het vertolken van girly karakters en is daar ook maar al te goed in.

Ashley style2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Ashley Benson Style

In de serie Pretty Little Liars heeft Ashley een hele jonge en frisse stijl. Ze draagt meestal jurkjes in vrolijke kleuren en draagt veel accessoires. In de serie hebben alle personages een andere stijl, maar die van Ashley springt er het meest uit met die vele kleurtjes. In het dagelijks leven heeft Ashley een hele andere stijl. De Ashley Benson style is veel neutraler en stoerder. Ze draagt vaak jeans met basic shirts en combineert die met 1 opvallend item. Daarnaast draagt ze wel nog veel jurkjes, maar combineert deze stoerder dan in de serie. Daarom vind ik de Ashley Benson style ook leuker dan de stijl van Hanna in de serie.

Ashley Benson style2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trui: Topshop / Maxi rok: River Island / Schoenen: Jeffrey Campbell via Zalando / Zonnebril: Nelly

Comments
 1. Maren

  De blauwe jurk is echt heel tof! Die zou ik zeker willen hebben 🙂

 2. Sara Strauss

  Great look! I love Ashley Benson!
  ~Sara

 3. Anouk

  Ik vind de laatste rok erg tof! Die zou ik wel willen:).

 4. Dionne

  Erg leuk!

 5. Ice Pandora

  Deze actrice heeft stijl! Xx
  http://icepandora.blogspot.com

 6. Adorkable

  Dat jurkje in het blauw is echt super leuk!

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *