Amsterdam Fashion Week 2013: De Events

Amsterdam Fashion Week 2013Vele van jullie hebben het geluk momenteel te mogen genieten van een heerlijke vakantie! Die vakantie heb je natuurlijk ook dubbel en dwars verdient na een jaar hard werken en die paar weken vrij wil je dan graag zo leuk mogelijk indelen! Gelukkig hoef jij over jouw bezigheden van komende week niet lang na te denken, want er staan allemaal events van de Amsterdam Fashion week voor de deur! Zaterdag 6 Juli zal het eerste event van de Fashion week van start gaan! De catwalk shows zijn te zien van 12 tot en met 16 juli. Hier kun je alvast het hele schema bekijken.

Wat is er te doen?

Naast de catwalk shows zal er vanalles te zien zijn tijdens de events die dus al op 6 juli starten, heel Amsterdam zal in de ban zijn van dit indrukwekkende evenement. Verschillende Restaurants, cafés en musea helpen maar al te graag een handje mee en zorgen ervoor dat er genoeg te doen is. Tijdens de Amsterdam Fashion week 2013 zullen er maar liefst 60 (gratis) mode-evenementen plaatsvinden waar jij dus ook bij kunt zijn! Hieronder een overzicht:

1: Get your fashion hands downtown

Inglot & Maisonirem presenteren samen de meest modieuze handen van het moment. Inglot verzorgt de nagellak en maisonirem unieke juwelen! Tijdens het evenement worden jouw handen voorzien van een gratis manicure en kun je veel handige tips ontvangen!
Prijs: gratis
Datum: 6 & 7 juli van 11.00 tot 18.00 uur.
Locatie: Van Baerlestraat 8 Amsterdam.

2: Fashion Bazaar

Een van de hoogte punten van de Fashion Week is de Fashion Bazaar. Deze modemarkt bied je een grote verscheidenheid aan producten op het gebied van fashion, food en lifestyle en is een must-visit voor echte liefhebbers!
Prijs: De entree is gratis (let op: bij de bazaar kun je alleen met cash betalen, dus neem voldoende mee!)
Datum: 7 juli van 11.00 tot 18.00 uur.
Locatie: Restaurant, Stedelijk Museum. Museumplein 10 Amsterdam

3: Zohra Murad in het Bilderberg hotel

In het Bilderberg hotel zal dit weekend een interessante expositie te zien zijn van Zohra Murad! Deze Nederlands-Afghaanse ontwerper presenteert hier onder andere haar nieuwe collectie die voornamelijk bestaat uit avondjurken. En niet onbelangrijk: het hotel zal de bezoekers tijdens het evenement voorzien van bubbels en een lekker hapje..
Prijs: gratis
Datum: 6 juli van 12.00 tot 14.00 / 7  juli van 12.00 tot 18.00 uur.
Locatie: Hotel Bilderberg Jan Luykenstraat 58

Bekijk hier alle evenementen tijdens de Amsterdam Fashion Week 2013

Kortom:

Een evenement waar je als fashion liefhebber je ogen uit kunt kijken en waar inspiratie je om de oren zal vliegen! Bij mij beginnen de kriebels natuurlijk al te komen en ik kan niet wachten om alles te gaan bezoeken! Het weerbericht lijkt positief en daarom verwacht ik in een always faboulus little black dress het evenement te kunnen gaan bezoeken. Wat er absoluut niet aan ‘je outfit’ mag ontbreken tijdens dit event? Een digitale camera of iPhone in je hand en een notitieboekje in je tas! Want al die inspiratie die je hier kunt opdoen zal waarschijnlijk te veel zijn om te kunnen onthouden ;)…

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *