Victoria Beckham style – Celebrity Looks

Een zwarte outfit, Hermès tas, grote zonnebril en pumps, over wie zal ik het vandaag hebben? Of course, Victoria Beckham! Waarschijnlijk kennen jullie Victoria Beckham allemaal nog als ‘Posh Spice’ oftewel de chique en bekakte Spice. En als jullie haar daar niet van kennen, dan zeker wel van David Beckham. Vandaag licht ik de Victoria Beckham style voor jullie uit. Kijken jullie mee naar de Victoria Beckham style?

Victoria Beckham en haar carrière

Zoals ik hierboven al vertelde is Victoria Beckham bekend geworden door de Spice Girls. Toen ze uit elkaar gingen, is ze net als de andere groepsleden van de Spice Girls een solocarrière begonnen. Dit was echter niet zo’n groot succes voor Victoria Beckham. Ze is namelijk de enige Spice Girl die geen nummer één hit in het Verenigd Koninkrijk wist te scoren.

Tegenwoordig pakt Victoria Beckham haar carrière anders aan, van muziek is ze geswitcht naar mode. En dat is veel beter uitgepakt! Victoria Beckham staat wel bekend om haar trendy outfits, kapsels en accessoires. Ook liep ze model voor Armani, Marc Jacobs, Roberto Cavalli en Roccawear.

De fashionwereld beviel Victoria Beckham zeker goed, want ze heeft nu een eigen high fashion kledinglijn. Die, hoe kan het niet anders ‘Victoria Beckham’ heet. Deze kledinglijn bevat vooral mooie kwalitatieve high fashion jurkjes helemaal volgens de Victoria Beckham style, die helaas iets te duur zijn voor onze portemonnee. We spotten Victoria vaak in haar eigen ontwerpen. Om zelf zo’n mooi jurkje te bemachtigen moeten we helaas rond de 1000 euro er voor uitgeven.

victoria

victoria

victoria tas

 

Victoria Beckham style

Terwijl vroeger Victoria Beckham zichzelf nog in té strakke jurkjes propte, gaat ze nu bijna altijd voor oversized. In de ‘Spice Girls-tijd’ stonden haar outfits nog soms bekend als ordinair, waarin haar borsten bijna uit haar jurkjes vielen. Nee, de Victoria Beckham style was toen nog niet erg geliefd! Maar nu is dat helemaal anders, Victoria Beckham is een ware fashion queen geworden met een goed oog voor stijl. Victoria Beckham is eigenlijk altijd in het zwart gehuld. Zo af en toe spot je een andere kleur, maar dan is het meestal wel een neutrale kleur. De Victoria Beckham style is verder classy en chique. Ze is nu zelf erg fan van oversized kleding, die je ook weer terug vindt in haar eigen kledinglijn. Wij vinden zelf onderstaand oversized blauw jurkje erg leuk die van haar kledinglijn is, heel erg de Victoria Beckham style!

victoria beckham style

victoria beckham style

victoria oversized

victoria oversized

 

The look for less

Voor the look for less van vandaag hebben we een ‘luchtig’ outfitje van Victoria Beckham uitgekozen, die je makkelijk kunt dragen tijdens de mooie lentedagen! Het weerbericht van aankomend weekend ziet er goed uit hiervoor, met temperaturen tot en met 20 graden! Deze Victoria Beckham style is erg chique en stijlvol. Victoria gaat voor een nette blouse met een daarbij passende zwarte pantalon. Om de outfit net wat nonchalanter te maken, heeft Victoria een lang zwierig vest uit haar kast (eerder walk-in-closet?!) gehaald. Ruil dit vest in voor een exemplaar met lange mouwen als je het van het weekend koud krijgt! De welbekende zonnebril van Victoria Beckham zit weer op haar neus vastgeplakt. En op een mooi paar zwarte pumps is Victoria Beckham good to go! Budgetlovers opgelet, de look for less is erg budget deze keer! Alle items zijn zo rond de 20 euro, een celebrity look hoeft dus helemaal niet zo duur te zijn.

Looksforless-victoria-beckham

1. Wit lang vest Nelly – € 21,95

2. Zwart blousje New Look – € 14,99

3. Zwarte pantalon Zalando – € 29,95

4. Zwarte pumps ASOS – € 35,12

5. Zwarte clutch ASOS – € 21,07

6. Zonnebril Nelly – € 16,95

Sources:

Victoria Beckham wiki facts

 

 

 

 

 

Comments
  1. ania

    She is amazing 🙂

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *