Celebrity Looks – Vanessa Hudgens Style

vanessaVanessa Hudgens is een actrice en zangeres. We kennen haar van High School Musical en Disney Channel. Daarmee werd ze niet alleen beroemd, ook kreeg ze een relatie met de sexy Zac Efron. ‘Zanessa’ kreeg veel aandacht van de media, maar intussen zijn ze weer een tijdje uit elkaar. Op dit moment is Vanessa voor velen een stijlicoon en houdt ze zich vooral bezig met acteren.

Van High School Musical tot Robert Rodriguez
Voordat Hudgens speelde in High School Musical, had ze al eerdere kleine rolletjes. Zo speelde ze een bijrol in de film Thirtheen (2003). In 2006 kwam de eerste High School Musical uit en dit betekende de doorbraak voor de actrice. In deze films werkte ze samen met o.a. Ashley Tisdale en Zac Efron. Al snel werden Ashley en Vanessa beste vriendinnen en dat is niet het enige, ookk kreeg ze al snel een relatie met Zac Efron.

Na het succes van High School Musical speelde ze twee jaar in wat minder bekende films, zoals Beastly. Dit jaar kwam Vanessa echter weer volop in het nieuws met de film Springbreakers. In deze film staan seks, drugs en geweld centraal. Niet erg Disney-minded meer dus. Ook speelde ze een rol in The Frozen Ground en werkte daar samen met Nicolas Cage.

Daar houdt het niet op. Momenteel is ze bezig met de post-productie van Machete Kills, door niemand minder geregisseerd dan Robert Rodriguez. In een paar jaar heeft Vanessa zich weten te ontwikkelen van onschuldig Disney sterretje, naar volwassen actrice met lef. Het is heel spannend wat het resultaat van de film zal zijn.
springbreakers

Vanessa in ‘Spring Breakers

Vanessa Hudgens Style
Geen kinderachtige Disney uitstraling meer voor Vanessa. De actrice is al jaren voor veel fashionista’s een stijlicoon. De Vanessa Hudgens style is het beste te omschrijven als boho chic. Sienna Miller, Nicole Richie en de Olsen Twins zijn ook fan van deze stijl. Kenmerkend voor de stijl van Vanessa zijn haar golvende haren, shorts, kant, comfi jeans en grote tassen.
style
Shop de Vanessa Hudgens Style:
Hoedje: H&M €9,95 / Crop Top: Topshop €3,50 / Schoenen: Zign via Zalando €41.95 / Jasje: H&M €34,95 / Jeans: Pepe Jeans €99,95 via Zalando / Armband: Nelly €19,95 / Ketting: Topshop €19,95 / Ringen: H&M €3,95/

Comments
  1. Ania

    She is amazing 🙂

  2. Michelle

    Ik vind haar echt super tof! Haar stijl is echt geweldig, ze acteert goed en is een prachtige vrouw 🙂
    Liefs

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *