Celebrity Looks – The Olsen Twins

Er waren eens twee lieve Amerikaanse meisjes. Ze kwamen op de wereld als twee-eiige tweeling en waren als baby’s al te zien in een populaire serie. Dit kan natuurlijk maar over één tweeling gaan en dat zijn The Olsen Twins. Ze waren al vanaf dat ze een half jaar oud waren te zien in de serie Full House. In deze serie spelen ze samen 1 rol, namelijk de rol van Michelle Tanner. Na deze serie volgden nog heel wat films, waarin ze samen te zien waren. Voorbeelden hiervan zijn It Takes Two, When in Rome, Our lips are sealed en Holiday in the sun. Acteren doen ze tegenwoordig niet meer, want als modeontwerpsters hebben ze het helemaal gemaakt in de modewereld.

The Olsen Twins2

 

 

 

 

 

De kledingstijl van de Olsen

De tweeling staat bekend om hun aparte kledingstijl, ook wel de ‘homeless look’ genoemd. Het is een boho-chic style die we ook gezien hebben bij Kate Moss en Sienna Miller. De look bestaat uit oversized zonnebrillen, boots, losse truien en t-shirts en een mix van dure designer- en vintage kleding. Mode betekent heel veel voor de tweeling en het is daarom geen wonder dat ze hun kledinglijnen tot een succes hebben gemaakt. In 2008 publiceerde ze het boek Influence. Dit boek bestaat uit een compilatie van interviews met de meest invloedrijke mensen uit de modewereld.

Olsen Twins Style2

The Olsen Twins kledinglijn

De Olsens hebben verschillende kledinglijnen. Hun eerste kledinglijn was ‘The Row’, vernoemd naar Savile Row in Londen. In 2007 lanceerde ze ‘Elizabeth & James’, een collectie die geinspireerd is op vintage items. Daarnaast hebben ze ook nog een lijn genaamd Olsenboye en een t-shirtlijn genaamd StyleMint.

In 2004 haalde ze het nieuws door het ondertekenen van een belofte waarin staat dat ze hun werknemers uit Bangladesh, die de kleding produceren, zwangerschapsverlof zullen geven. De National Labor Committee prees de tweeling voor hun inzet voor de rechten van werknemers. Het vermogen van de tweeling wordt op zo’n 800 miljoen euro geschat.

The Olsen Twins

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In deze video is de tweeling te zien in de show van Ellen. Erg leuk om te zien en kun jij ze uit elkaar halen?

Wat vinden jullie van de stijl van The Olsen Twins?

Comments
 1. Sarandipity

  De Olsen Twins hebben echt een leuke eigenwijze stijl, leuke blog heb je!!

  Ik heb op dit moment een winactie in samenwerking met de CoolCat, misschien lijkt het je leuk om mee te doen? http://sarandasuzannaadriana.blogspot.nl/2013/06/winactie-coolcat-styling-wedstrijd-open.html

  xoxo
  Saranda

 2. Kimberly

  Ik vind hun keldingstyle echt leuk!

 3. Danielle

  Ze zijn zo leuk samen

 4. Lisanne

  ik vind ze erg mooi!

 5. Marije

  Gave stijl hebben ze! Lekker nonchalant, ik hou ervan!
  Nog bedankt voor je leuke reactie op mijn Nailart op de blog van Kimberly!
  Liefs, Marije

 6. Mariel

  Ze zijn leuk!

 7. Tessa

  Ze zien er meestal echt te gek uit, hun eigen lijn is ook geweldig maar erg prijzig!

 8. Rachel

  Die blazer die een van de twee (de linker haha) aan heeft is echt tof.
  Leuke video ook, moest echt lachen om die cadeautjes van Ellen!

  xx Rachèl

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *