Celebrity Looks – Sylvie van der Vaart Style

sylvie-van-der-vaart portret

Het ziet er slecht uit voor die arme Sylvie van der Vaart door die hele soap rondom haar privéleven. Als we de media moeten geloven is Sylvie een ontrouw leeghoofd. Want is het niet haar voormalige BFF Sabia of haar ex-vriendje Gauillaume die een boekje over haar seksuele uitspattingen doet, dan is het wel een wraakzuchtige ex van haar ex-schaatsdanspartner die Sylvie van overspel beticht. Daarom brengen we Sylvie daarom vandaag eens positief in beeld. Want met haar kledingstijl is niks mis. Sterker nog: ze is niet voor niets in 2009 door modeblad Jackie uitgeroepen tot best geklede vrouw van Nederland. Lees hier hoe hier dezelfde kleding kan dragen als Sylvie zonder een dramatisch leven als ex-voetbalvrouw te hoeven leiden.

 
Privé

Iedereen kent Sylvie van der Vaart tegenwoordig als ex-voetbalvrouw, presentatrice en als lingeriemodel, maar hoe was het ook alweer allemaal begonnen?

Na haar diploma HBO-diploma Persoon & Arbeid in de wacht te hebben gesleept, ging ze aan de slag als PR- en communicatiemedewerkster. Maar al gauw ontdekte Sylvie dat ze liever zelf in de spotlights wilde staan. In 1999 was ze voor het eerst op televisie te zien als presentatrice voor Fox Kids. Een paar jaar later werd ze gecast als bardame in de serie Costa! en niet veel later kon ze als VJ bij TMF aan de slag. Sylvie stond destijds vooral bekend om haar sexy looks, en werd zelfs in 2003 door FHM als meest sexy vrouw uitgeroepen.

Haar imago maakte een ommezwaai toen zij in 2005 in het huwelijksbootje stapte met voetballer Rafael van der Vaart en met hem zoon Damian kreeg. Na de bevalling wilde ze weer aan het werk en na flink te zijn afgevallen, kon ze aan de slag als model. Eerst als covermodel voor OTTO, inmiddels als lingeriemodel voor Hunkemöller. Daarnaast werd ze in buurland Duitsland ook gevraagd als presentatrice voor liveshows van diverse programma’s. Voor het werk van manlief woonde Sylvie afwisselend in Londen, Hamburg en Madrid. Dat lange afstandsrelatie niet altijd goed werkt, ondervond Sylvie aan haar levende lijve. In januari 2013 maakte ze bekend te scheiden van Rafael. En hier is de modderstroom begonnen…

 

Style

Kleedde Sylvie zich als TMF-VJ nog wel eens casual, met een afgeslankt postuur en een groot vermogen is geen enkel designerjurkje te klein of te duur. Sylvie ziet er werkelijk altijd tot in de puntjes verzorgd uit. Zelfs in tijden van stress zit de make-up netjes op zijn plaats en is haar kleding goed op elkaar afgestemd.

 

sylvie 2002

Toen Sylvie nog niet zo met mode bezig was..

 

Je kan Sylvies stijl het beste omschrijven als elegant, chic en modieus. Tijdens shows of PR-momentjes is de blondine vaak gestoken in een elegant, kort jurkje en daarbuiten zie je haar ook wel eens in een broek. Haar broeken of broekleggings zijn altijd in een effen kleur, om er een jasje met print of in een vrolijke kleur mee te combineren. En natuurlijk een paar hoge hakken om de outfit mee af te maken.

 

Wil jij je net zo kleden als Sylvie? Dat komt goed uit, want hieronder hebben we haar meisjesachtige, maar sophisticated look gekopieerd. Voor de benefietwedstrijd van haar zoon Damian trok ze een leren skaterrok aan, helemaal in dit najaar!

sylvie

1. Gestreepte top van Mango €19,99

2. Riem van New Look €6.99

3. Skater Skirt van New Look €24,99

4. Denim gilet van The Sting €39,95

5. Zwarte sneaker wedges van Nelly €74,95

 

Comments
  1. Birdplanet

    Leuk dat ze ook een keer positief in de spotlights gezet wordt. Haar stijl is super leuk en de outfit die jij uitgezocht hebt vooral!

  2. Ania

    interesting style 🙂

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *