Budget Looks – Sienna Miller Style

Sienna Miller is met een hele dosis stijl opgegroeid. De afgelopen jaren is ze uitgegroeid tot stijlicoon en dat is helemaal terecht. Met een verleden als topmodel en een zusje die modeontwerpster is, is de Sienna Miller style wel logisch. Samen met haar zusje Savannah heeft ze haar eigen kledinglijn opgezet. Hiervoor moest ze wel eerst toestemming vragen aan Pepe Jeans, waar ze het gezicht van is. De kledinglijn heet Twenty8Twelve, dat staat voor de geboortedatum van Sienna: 28 december. De eerste collectie werd gelanceerd in september 2007. Deze lijn is ondertussen gegroeid tot een volwaardig modelabel en is ook in Nederland te verkrijgen. De lijn wordt volledig gefinancieerd door Pepe Jeans.

Sienna Miller Style1

De carrière van Sienna

Sienna is bekend geworden van haar acteerwerk. Hoewel ze niet heel veel grote rollen op haar naam heeft staan, heeft dit haar wel bekend gemaakt. Haar acteerwerk bestaat uit films als Alfie, Stardust en G.I. Joe. In de film Alfie speelde ze met Jude Law, met wie ze later een lange knipperlicht relatie had. Daarnaast is ze ook model en is ze het gezicht van Pepe Jeans. In 2006 liet ze zich topless fotograferen voor het blad Vanity Fair.  Sienna zet zich in voor vrouwen met borstkanker. Ze ontwierp een aantal t-shirts, waarvan de opbrengst werd gebruikt voor het onderzoek naar borstkanker.

Sienna Style2-2

De Sienna Miller style

Dat Sienna Miller style heeft, is zeker. Haar stijl zou omschreven kunnen worden als vrouwelijk, stoer en sexy. Sienna draagt graag jurkjes en rokjes en draagt bijna altijd hakken. Ze is ook gek van haar rode Chloe Susanna schoenen. De Twenty8Twelve lijn is een hele vrolijke lijn met veel kleur. De collectie bestaat uit veel rokjes, jurkjes en jasjes. Naast stijlicoon, model en actrice is Sienna ook nog moeder. Samen met Tom Sturridge heeft ze een dochter Marlowe.

Sienna Miller Look-a-like outfit

Top: H&M / Rokje: Topshop / Tas: Pieces via Nelly / Schoenen: ASOS / Ketting: Topshop

Comments
  1. Lucia

    Amazing style!!!
    A kiss from Italy!!
    Lucia, Carpe Shopping

    http://carpeshopping.altervista.org

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *