Selena Gomez Style – Celebrity Looks

De laatste tijd is Selena Gomez vaak in het nieuws door haar knipperlichtrelatie met Justin Bieber. Of het nu ‘aan’ of ‘uit’ is, dat weten wij ook niet meer, maar waar wij wel wat over weten is de ‘Selena Gomez style’. Door al het andere nieuws moeten wij zeker niet vergeten dat Selena Gomez style heeft. Dat bewijst ze ook met haar eigen kledinglijn, Dream Out Loud. Genoeg reden om de Selena Gomez style eens onder de loep te nemen!

Carrière van Selena Gomez

Selena Gomez is bekend geworden door haar rol als Alex Russo in de Disney-serie Wizards of Waverly Place. Selena Gomez is dus begonnen als Disney sterretje. Ze had ook enkele gastrollen in andere Disney-series zoals, The Suit Life of Zack & Cody, Hannah Montana en Sonny with a Chance. Selena Gomez had ondertussen wel de smaak te pakken, want ze ging ook in Disney Channel-films acteren. Zo speelde ze in de film Another Cinderella Story en Princess Protection Program. Om van haar Disney-imago af te komen speelt ze nu in andere soorten films zoals, Monte Carlo en Spring Breakers.

Het acteren was voor Selena Gomez nog niet helemaal genoeg, want in 2008 startte ze haar zangcarrière. Selena Gomez heeft ondertussen al aardig wat hits gehad, en vooral in Amerika is ze een groot idool voor alle jonge meiden. Deze jonge meiden kunnen uit volle borst meezingen op haar hits Who Says, Hit The Lights en Come & Get It.

Selena Gomez rode loper

Selena Gomez in Versace

Selena Gomez style

De meeste mensen zien Selena Gomez als een schattig meisje met een poppenhoofdje, maar haar stijl is toch niet zo popperig als dat doet lijken! In tegenstelling tot de Ariana Grande Style die vorige week werd beschreven, is de Selena Gomez style toch meer een casual stijl. In haar vrije tijd verschijnt ze graag in een mooie jeans en shirt, en daarbij draagt ze jaloersmakende designer accessoires zoals, tassen en schoenen. Een zonnebril is natuurlijk ook niet te missen in het altijd zonnige Hollywood, en deze is natuurlijk ook weer van een designer. Op de rode loper draagt ze chique designer jurkjes die direct van de catwalk komen, onder andere van Dolce & Gabbana, Versace en Max Azria.

De Selena Gomez style is casual, goed gecombineerd en ook wel een klein beetje stoer. Dat laatste omdat ze vaak wordt gespot in grove truien, leren jasjes en spijker- of houthakkersblousjes. Op de rode loper is ze daarentegen een echte ‘glamour queen’. Daar paradeert Selena Gomez in chique jurkjes, kort of lang en met een paar goede pumps.

Selena Gomez Style

Selena Gomez red carpet

Selena Gomez in Dolce & Gabbana

Selena Gomez casual

Selena Gomez in haar casual outfit met Chanel schoenen

The look for less

Wil jij ook voor de Selena Gomez style gaan, maar geen idee hoe? Hieronder heb ik een look van Selena Gomez uitgekozen met items die een stuk goedkoper zijn en binnen ons budget passen. Zo hoef jij niet diep in je buidel te tasten om jezelf volgens de Selena Gomez style te kleden. In deze casual look kiest Selena Gomez voor een leren olijfkleurige jeans, een losvallend wit shirt met zwarte sneakers en tas. Met deze items loop je er helemaal fashionable bij volgens de Selena Gomez style! Deze look kan je dragen als je een dagje gaat shoppen met vriendinnen, of als je ergens lekker gaat lunchen! Om de look helemaal af te maken, vlecht je je haar en doe je een zonnebril op. Het valt dus best mee om de Selena Gomez Style te kopiëren!

Lookforless-selena

1. Leren olijfkleurige jeans Zalando – € 48,95

2. Wit losvallend shirt Mango – € 19,99

3. Zwarte sneakers ASOS – € 38,89

4. Zwarte leren quilted tas ASOS – € 138,90

Sources:

Selena Gomez Wiki Facts

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *