Celebrity Looks – de Selena Gomez kledingstijl

 

uitgelichte afbeeldingDe ingrediënten voor het knappe snoetje van de voormalige Disney-ster Selena Gomez? Een Mexicaanse vader en een moeder van Italiaanse komaf. Maar behalve een knap snoetje staat de brunette ook stevig in haar schoenen ondanks alle druk om in het Hollywood-leventje te passen: behalve haar knipperlichtrelatie met Justin Bieber blijven roddels rond Selena uit. Naast actrice en zangeres is Selena namelijk ook modeontwerpster. Lees hier waar Selena zelf het liefst in loopt.

Hoewel Selena een stralend leventje in de spotlights lijdt, bestond haar leven lang niet altijd uit enkel rozengeur en maneschijn. Haar moeder beviel van Selena op 16-jarige leeftijd en stond er na vijf jaar huwelijk alleen voor betreft de opvoeding van de kleine Selena. Omdat haar moeder niet graag voor geld aanklopte bij haar ouders, probeerde ze alles alleen te betalen. Daarnaast was de brunette het pispaaltje van de school. Later vertelt ze in verschillende interviews hoe vreselijk ze die tijd vond en dat ze altijd achterin de klas zat om zich enkel te richten op het daadwerkelijke schoolwerk.

 

In Justin Bieber leek ze een ware soulmate te hebben gevonden. Ook zijn moeder was piepjong toen zij beval van Justin en stond er met de opvoeding alleen voor. De twee waren sinds januari 2011 een stel en kwamen in mei datzelfde jaar ook openlijk voor een relatie uit. Maar het jonge paar kwam na anderhalve jaar in de problemen. Justin zou veel te losbandig leven en Selena zou er genoeg van hebben. Maar toch konden de zielsverwanten elkaar maar moeilijk missen en onderhielden een tijdje daarna nog een knipperlichtrelatie. Zo leek het er afgelopen zomer even op dat de twee het weer zouden proberen, maar niks bleek minder waar toen Justin vervolgens met een andere ex in een restaurant gespot werd. Recentelijk zou Selena Gomez daten met George Shelley.

Dan de Selena Gomez Kledingstijl. Die is heel uiteenlopend. Van sexy jurkjes op de rode loper tot een nonchalante hoodie bij een signeersessie en een rock en roll chique bij het stappen: Selena kan het allemaal hebben. Het lijkt er wel op dat ze buiten de spotlights het liefste de vrouwelijke jurkjes achter zich laat en liever in een wat meer stoerdere outfit loopt. Zo snapt de paparazzi haar vaak op straat met een beanie (afzakmuts). Haar natuurlijke schoonheid is goed te zien doordat ze altijd bij haar eigen haarkleur blijft en zich nooit laat verleiden een potje verf te gebruiken.

selena gomez look    ema    ss   s

 

 

Omdat wij zelf niet zo vaak in de gelegenheid komen sierlijke galajurken met glitters te dragen, heb ik een look voor je uitgezocht die
je je prima het met stappen  kan aanmeten. Let vooral ook goed op de donkere outfit, die maakt je outfit extra rock-en-roll.

 

SelenaGomes

 

1. Zwarte lak pumps van €22,90 nu voor €16,90 via van Haren

2. Zwart lang mouwloos vest voor €58,56 via Asos

3. Zwarte crop top voor €13,01 via Asos

4. Zwarte pencil rok voor €23,43 via Asos

5. Zwart tasje voor €42,95 via Nelly

 

 

 

Comments
  1. Chahrazad

    Het is een leuke meid!

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *