Celebrity Looks – Rosie Huntington-Whiteley Style File

Rosie Huntington-Whiteley is een van de best betaalde modellen van dit moment. Ze is voornamelijk bekend door haar modellenwerk voor het lingeriemerk Victoria’s Secret, waar ze sinds 2006 een van de vaste modellen voor is. Naast haar werk voor het lingeriemerk, heeft ze ook model gestaan voor Bloomingdale’s, DKNY, Pepe Jeans en Ralph Lauren. Hoewel ze nu topmodel is, was dit nooit helemaal haar eerste keuze. In eerste instantie was ze namelijk van plan om achter de schermen in de modewereld te gaan werken. De modewereld is haar op het lijf geschreven en de Rosie Huntington-Whiteley style is dan ook niet helemaal onbekend. In 2009 won ze tijdens de ELLE Style Awards de titel van Model of the Year. Naast die titel werd ze in 2011 door magazine Maxim uitgroepen tot World’s most beautiful woman.

Rosie Style File 3-1

De filmcarrière van Rosie

Naast haar carrière als model is Rosie ook te zien in Transformers 3 waar ze de vrouwelijke hoofdrol vertolkt. Deze rol werd eerder vertolkt door actrice Megan Fox. In 2014 zal de film Mad Max: Furty Road uitkomen. In deze film zal Rosie te zien zijn naast Tom Hardy en Charlize Theron. Ze is niet helemaal onbekend met actiefilms. Sinds april 2010 heeft ze een relatie met de Engelse acteur Jason Statham. Hij is bekend van actiefilms als The Italian Job, The Transporter en The Expendables.

Rosie Style File2-1

De Rosie Huntington-Whiteley Style

Rosie beschikt ook over een aardige dosis stijl. Naast de titel Model of the Year van ELLE stond ze in 2008 op de 6e plaats in the Harper’s Bazaar ‘Best Dressed List’. De Rosie Huntington-Whiteley style is een hele vrouwelijke stijl met veel blouses. Haar favoriete item is toch wel haar Rocco Duffel Bag van Alexander Wang. Deze tas heeft ze in de kleuren ‘latte’ en ‘brown’. Een van de meest bekende outfits van Rosie is de outfit die ze droeg tijdens Coachella 2012. Hier droeg ze een witte blouse met een spijkerbroekje met bloemen. De outfit is hieronder te zien.

Rosie Style File1-1

Meer weten over de kledingstijl van modellen? Lees dan ook de post over Cara Delevingne en Miranda Kerr.

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *