Rosie Huntington-Whiteley style – Celebrity Looks

Als Rosie Huntington-Whiteley met haar vleugels op de catwalk van Victoria’s Secret verschijnt, zijn alle ogen altijd gericht op deze beauty with brains! Het lijkt alsof Rosie uit de lucht is gevallen als een engeltje met vleugels. Want ja, als je eenmaal op de catwalk van Victoria’s Secret mag lopen dan weet je dat je binnen bent! Op dit moment is Rosie Huntington-Whiteley (een hele mond vol) met Unicef naar Cambodja om daar te helpen. Wil je weten wat ze daar allemaal doet? Volg dan zeker haar Instagram account hier! Naast de outfits die ze van stylisten op shoots krijgt aangemeten, heeft Rosie zelf ook een hele mooie stijl. Let’s talk about the Rosie Huntington-Whiteley style!

Rosie Huntington-Whiteley en haar carrière

Rosie Huntington-Whiteley werd 18 april geboren in Engeland. In 2003, toen ze studeerde, werd ze ontdekt door het modellenbureau ‘Profile Model Management’. Vanaf haar 16e kreeg ze dus een loopbaan als model! Dit was overigens niet haar eerste keus, ze was namelijk aan het studeren om achter de schermen in de modewereld te kunnen werken. Maar tegenwoordig is dit dus helemaal omgedraaid en staat Rosie zelf voor de camera’s!

Sinds 2006 zit Rosie Huntington-Whiteley ook in de Victoria’s Secret family, net zoals Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes en Miranda Kerr. Verder heeft Rosie ook modellenwerk gedaan voor DKNY, Bloomingdale’s, French Connection, Pepe Jeans en Ralph Lauren. In 2009 was Rosie Huntington-Whiteley de gelukkige winnares op de Elle Style Awards met als titel ‘Model of the Year’. Genoeg over haar carrière, laten we het hebben over de Rosie Huntington-Whiteley style!

rosie4

rosie5

rosie8

Rosie Huntington-Whiteley style

De Rosie Huntington-Whiteley style is goed gestyled, classy en lieflijk. Met haar lengte en gezicht kan Rosie eigenlijk alles wel hebben. Het liefst gaat Rosie Huntington-Whiteley voor girly outfits met ballerina’s of pumps. De kleuren wit en poederroze maken Rosie bijna engelachtig. Daarnaast houdt Rosie ook van mooie designer tassen, de laatste tijd wordt ze vaak gespot met een Givenchy tas die jullie op de eerste twee foto’s al konden spotten. Een andere accessoire waar Rosie vaak mee gezien wordt, is de soort van cowboy hoed. Hiermee maakt ze haar outfit in haar vrije tijd lekker casual als ze een jeans draagt. Ook haar pilotenbril is niet te missen. Als je meerdere foto’s van de Rosie Huntington-Whiteley style bekijkt, zul je zien dat Rosie aardig wat favoriete items in haar bezit heeft die vaak terugkomen!

rosie12

rosie11

rosie1

rosie3

The look for less

Vandaag hebben we voor de Rosie Huntington-Whiteley style een überschattige outfit uitgekozen, helemaal in het poederroze en wit! Deze outfit is perfect voor de girly girls onder ons en lekker luchtig voor in de zomer! Rosie gaat voor een poederroze shortje met daarboven een schattig wit kanten blouse. De mooie nude pumps heeft ze afgestemd op de kleur van haar poederroze short. Op koudere dagen kun je de poederroze short ook inruilen voor een mooie jeans. Kies daarbij dan ook een leuk cowboy hoedje zoals op bovenstaande foto’s, en je hebt een leuk casual outfitje à la de Rosie Huntington-Whiteley style!

Looksforless-rosie

1. Witte blouse met kant New Look – €29,99

2. Poederroze short Nelly – €35,95

3. Clutch met slangenprint Nelly – €64,95

4. Nude pumps ASOS – €25,27

5. Pilotenbril ASOS – €14,05

Sources:

Rosie Huntington-Whiteley wiki facts

 

 

 

 

 

 

 

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *