Rihanna for River Island

Deze zomer werkten Rihanna en River Island al samen voor de Rihanna for River Island zomercollectie. Een stoere collectie met veel crop tops, trucker hats, spijkerstof en ‘edgy’ prints. RiRi’s persoonlijkheid is duidelijk terug te zien in de kleding. De zangeres is stoer, sexy en geeft er niks om wat anderen van haar denken.

rihanna for river island Rihanna a.k.a ‘badgalriri’ via Instagram

Sneak peek van de herfstcollectie

Veel fans staan nu al te springen voor de nieuwe Rihanna For River Island collectie die pas in het najaar zal uitkomen. Begin deze week kwam River Island al met een sneak peek van wat er dit najaar in de winkel zal liggen.

We zien daarin veel legerprint, beanies, oversized truien, zwart en de opdruk ‘G4L’ (Gangsta 4 life, een van haar songs). ‘I want to wear everything’ vertelt de zangeres enthousiast in het promotiefilmpje en groot gelijk heeft ze. Met deze items gaan we een stoere en comfortabele herfst tegemoet. En niet minder belangrijk – kunnen we in Nederland namelijk goed gebruiken – de items zijn lekker warm. Verder denken we dat haar goede vriendin Cara Delevingne de collectie ook wel kan waarderen.

Bekijk hier het filmpje:

‘I want to wear everything’

Het is geen vreemde uitspraak dat Rihanna haar eigen collectie ook daadwerkelijk zal dragen. Deze zomer postte ze op Instagram namelijk meerdere malen foto’s van haarzelf in de ontwerpen. Met de collectie van River Island komen we op die manier voor weinig geld wel heel dichtbij dezelfde stoere look als Rihanna!

Rihanna for River Island
Rihanna in eigen collectie

Het is nu gelukking nog een tijdje lekker warm dus kunnen we de zomercollecties ‘Rihanna for River Island’, ‘RI loves’ en ‘RI Limited Edition’ nog shoppen River Island. Toch is de herfst geen vervelend vooruitzicht met deze fashionable items in het verschiet.

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *