Budget Items – Printed Pants Trend

De afgelopen tijd zagen we al veel galaxy en aztec leggings voorbij komen. Deze leggings zien we nu nog steeds, maar deze zomer zullen de leggings plaats maken voor de printed pants. Dit zijn wijde broeken met printjes zoals stippen, bloemen en andere vormen. Hoewel het de trend voor de zomer van 2013 schijnt te zijn, ben ik er nog niet helemaal weg van. De broeken zitten wel heel lekker, maar tegelijkertijd lijken ze ook een beetje op een pyjama. Niet dat daar iets mis mee is, maar het ziet er niet altijd even charmant uit. Het gaat er dus om dat je de broek goed weet te combineren. Als je er hakken onderaan trekt, is het namelijk al een heel ander gezicht.

Yara got style

Blogger Yara van This Chick’s got style is weg van de printed pants. Regelmatig zie ik op haar blog de broek met printjes voorbij komen. Zij weet de broek op een leuke manier aan te trekken door het te combineren met hakken, een leuk t-shirt en een leren jasje. Zo maak je de broek stoer maar ook vrouwelijk.

This Chick's got style3

Yara in een printed pants van American Apparal.

Hoe draag je de printed pants?

De broek kan je op verschillende manieren aantrekken. Voor de zomer is het heel leuk om de broek met open hakken of sandaaltjes te dragen. Wat een belangrijke tip is, is dat je de rest van je outfit zo basic mogelijk moet houden. De broek is namelijk al erg druk en als je dit ook nog gaat combineren met een geprint t-shirt wordt het wel erg druk. Als je een basic t-shirt draagt, krijgt je broek ook meer aandacht. Bij Yara zie je ook dat ze de rest van haar outfit heel simpel houdt. Een leren jasje of een blazer maakt de outfit al af. Ik heb een paar broeken voor jullie gezocht en natuurlijk voor een budget prijs.

Printed Trousers Groot2

Trousers in blurred print van ASOS / Trousers in geo print van ASOS / Bloemen print van Forever21

Ik denk dat ik nog even moet wennen aan deze trend, maar comfortabel word je zomer zeker in zo’n wijde printed pants!

Comments
  1. Adorkable

    Ik vind het leuk die geprinte broeken, zeker met een effen shirtje. Strakjes als ik bevallen ben kan ik gaan shoppen voor nieuwe kleren. En ik heb al een heleboel ideetjes 😀

    • The Looks for less

      Wat onwijs leuk dat je zwanger bent, gefeliciteerd! Wanneer ben je uitgerekend? Snap ik helemaal!! Kan je zowel gaan winkelen voor jezelf als voor de kleine!

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *