Op The Looks for less vind je leuke musthave items en looks voor een betaalbare prijs. Het is de plek voor budgettips, kortingscodes, looks en trends. Ik zal jullie hier op de hoogte houden van de trends van dit moment en welke trends we nog kunnen verwachten. Verder zal ik jullie kortingscodes en budgettips geven om het shoppen nog leuker te maken. Deze budgettips zijn handig om te winkelen zonder te veel uit te geven. Stel je voor, je vindt een paar schoenen heel erg leuk, maar ze zijn ver boven je budget. Er zijn dan genoeg leuke alternatieven voor een betaalbare prijs en zo hou je weer geld over om andere leuke items aan te schaffen. Deze alternatieven zal ik voor jullie gaan zoeken, zodat jullie kunnen winkelen zonder al te veel geld uit te geven.

Wat ook een belangrijke modetip is: probeer mix ’n match. Sommige basics kan je voor wat meer geld aanschaffen, omdat ze lang mee gaan. Zoals bijvoorbeeld een mooie spijkerbroek of een leren jasje. Deze kan je dan weer combineren met betaalbare shirts en blouses. Op deze manier ziet je outfit er niet goedkoop uit. Je moet je items gewoon goed moet elkaar combineren.

Leather jacket2

Om je outfit weer op te pimpen, zal ik ook een DIY (Do It Yourself) voor jullie posten. Heb je een spijkerbroek die een beetje saai is geworden? Probeer hier dan een ripped jeans van te maken en zet er de schaar in. Of knip de broek af tot shorts. Deze shorts zijn leuk om te dragen in de zomer, maar je kan hem ook in de winter aan met een panty of dikke maillots. Zo heb je het hele jaar door weer een leuk spijkerbroekje om te dragen. Jullie zullen hier dus genoeg inspiraties vinden voor een leuke en fashionable outfit!

Kijk ook eens hier voor leuke jurkjes.

Seidensticker overhemden Splendesto

Kijk hier voor kantoorruimte