Budget Items – Bikini Online Bestellen

Omdat we midden in het zomerseizoen zitten, zullen velen al een nieuwe bikini hebben aangeschaft. Wie slim is, houdt de sale ook goed in de gaten. Want wie weet is die ene leuke bikini die je laatst net wat te duur vond, nu precies in de goede prijs verkrijgbaar. Met dit overzicht is een leuke en goedkope bikini online bestellen een eitje. Vind hier een overzichtje met de leukste bikini’s uit de sale en tips voor ieder figuur.

bikini-blonde-hairs-fun-funny-girl-Favim.com-442543_large

Lovehandles
Lovehandles, een probleem waar bijna iedere vrouw wel mee te maken krijgt. Kies voor een broekje met franjes om de aandacht af te leiden van je lovehandles. Ook zit je bij het online bestellen van een bikini safe met een broekje wat aan te passen is, zoals een broekje met touwtjes. Want een broekje dat net iets te strak is, is in dit geval zeker een no go.

hips

ASOS Top 23,86 Broekje 23,86  /  H&M Top 6,00 Broekje 5,00

Buikje
Om een buikje te verbergen kan je bijvoorbeeld kiezen voor een hoog bikini broekje. Dit kan variëren van een broekje met een iets hogere band, tot het retro model wat veel hoger valt. Dit model is nu helemaal in en leidt de aandacht af van je buikje. Donker blauw of zwart slankt extra af.

buikje

ASOS €33,14  /  New Look Top €9,31 Broekje €6,98

Veel decolleté
Veel meiden zullen jaloers zijn, maar een goede bikini online bestellen is voor meiden met grotere cupmaten nog al eens een probleem. Voor hen is het belangrijk om een bikini top te vinden met genoeg ondersteuning. Ga voor BH-vormige bikini met beugel en een goede sluiting.

grootVictoria’s Secret Top €29,30  Broekje €15,80   /  Hunkemöller Top €7,50  Broekje €4,00

Weinig decolleté
Veel meiden met weinig decolleté zullen echter een moord doen voor een cupmaatje meer. Bij het kopen van een bikini is het belangrijk dat je geen bovenstuk koopt dat de illusie geeft dat je nog minder hebt. Creëer extra ‘volume’ met ruches. Let daarbij goed op de vorm van het bovenstuk. Een strakke, vlakke bandeau top doet niet veel goeds. Een push up bikini en een goed gevormd bovenstuk geeft echter wel de illusie dat je meer hebt. Qua prints doen stippen en streepjes het erg goed voor dit figuur.

weinig decolleté

Topshop €20,95  /  Victoria’s Secret Top €15,00 Broekje €7,50  

Brede schouders
 Als je een figuur hebt met brede schouders, kan je het beste gaan voor een halter bikini. Deze geeft de illusie dat het bovenlichaam smaller is, omdat het een soort onderbreking maakt van het bovenlichaam. Zo lijkt het geheel beter in balans. Wanneer je bijvoorbeeld een bandeau bikini draagt, lijken je schouders een stuk breder. Hier wordt het bovenlichaam niet ‘onderbroken’ door bikini bandjes.

brede

H&M Top €6,00 Broekje €5,00  /  Nelly Top €17,95 Broekje €7,95

Een kort bovenlichaam
Trek de aandacht met drukke prints. Zo valt een korter bovenlichaam niet meer op en gaat de aandacht naar je super leuke bikini! Draag geen hogere bikini broekjes of langere bovenstukjes, deze maken je bovenlichaam alleen nog maar korter. Ga daarom juist voor lagere bikini broekjes een bijvoorbeeld halter tops. Halter tops geven nog wat extra lengte met de bandjes. Ga bij bandeau tops ook voor varianten met een bandje. Bandeau tops geven anders ook de illusie dat je boven lichaam korter is.

bovenlichaam

H&M Top 6,00 Broekje 5,00  /  Zalando 16,95

Een lang bovenlichaam
Hiervoor geldt ook: leid de aandacht af met drukke prints. Ook kan je een langer bovenstuk dragen om wat lengte te doen ‘verdwijnen’. Horizontale streepjes is hier ook een goed idee. Deze onderbreken de lange horizontale lijn van het bovenlichaam.

lang

Modemusthaves €9.95  /  Nelly Top € 19,95 Broekje €9,95

Comments
 1. Tessabd

  ugh die van Victorias secret zijn altijd zo mooi!

 2. JoyceFashion

  Wat een super gave bikini’s ! X

 3. Liese

  Wauw, superveel mooie bikinis!
  Vooral die met zigzagprint en bloemetjes zijn leuk!

  Liefs, Liese

 4. Judith

  Goede tips. bedankt!:) XO

 5. Ania

  amazing selection 🙂

 6. Marion

  Wat een handige tips!
  Ik heb altijd bandeau bikini’s 😉

 7. Monique

  Wat een leuke tips!

 8. Lievehelpwatmoetikaan

  Er zitten echt héle leuke bikini’s bij! Jammer dat de zomer alweer bijna afgelopen is.. :'(

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *