Budget Tips – On Sale pagina

Goed nieuws voor de budget fashionista’s! Ik ben natuurlijk altijd op zoek naar hippe items voor een betaalbare prijs en meestal ben ik op zoek naar look-a-like items van een bepaalde trend. Wat natuurlijk helemaal een paradijs is voor de budget zoekers, is de sale! Op veel webshops is de sale begonnen en dit betekent natuurlijk shoppen! Dat dacht de website www.stylediscount.nl ook en zij hebben daarom een nieuwe pagina gelanceerd, de On Sale pagina. Op www.onsale.styldiscount.nl vind je een overzicht van de leukste items in de sale, die je meteen doorlinken naar de website van het item. De website Stylediscount.nl kennen we al van het overzicht met kortingscodes, maar ook deze pagina maakt mij erg blij. Het zijn ook nog eens hele leuke en hippe items. Wat natuurlijk het mooiste is, is dat het items voor een betaalbare prijs zijn.

De On Sale pagina

De On Sale pagina heeft tien categorieën waar je op kunt zoeken. De tien categorieën zijn: jeans, tops, jassen, shorts, rokjes, jurkjes, schoenen, accessoires, sieraden en lingerie. De sale items komen uit veel verschillende webshops, zoals Welikefashion.com, 9straatjesonline, Supertrash en We are Labels. De items worden dagelijks geselecteerd door het team van Stylediscount dat bestaat uit echte fashionista’s.

Mijn favorieten op de pagina

Ik ben natuurlijk meteen gaan zoeken naar mijn favoriete items en ik kan je vertellen, dat zijn er heel wat. Ik ben gek op Scandinavische merken zoals Modstrom, Just- en Second Female en Selected. Op de On Sale pagina vond ik heel wat sale items van deze merken, dus ik was al erg gelukkig. De items uit webshops als 9straatjesonline, Welikefashion en We are Labels zijn toch wel mijn favorieten.

TOP2Silvian Heach tanktop via Welikefashion.com


SHORTS4

 One Teaspoon shorts via Welikefashion.com

BALLERINA'S2

Anniel ballerina’s via 9straatjesonline.nl

Wat vinden jullie van deze items? En vooral, wat vinden jullie van de On Sale pagina van Stylediscount?

Comments
  1. Kimberly

    Die tanktop is leuk!

  2. Rebecca

    Great pieces! I just love those cute flats!

    Rebecca

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *