Celebrity Looks – Olcay Gulsen Supertrash look

Olcay Gulsen & Interview Magazine Host SuperTrash Flagship Grand Opening Olcay Gulsen – wie kent haar niet?  Mannen kennen haar vooral als het liefje van ex-profvoetballer Edgar Davids en de meeste dames kennen haar als business babe achter het bedrijf SuperTrash. Maar wie is Olcay nou eigenlijk? Welke kleding draagt zij zelf het liefst. Draagt Olcay Gulsen Supertrash? Of ook andere merken?

Privé

Olcay wordt 33 jaar geleden geboren het het Brabantse Waalwijk. Haar ouders komen als Koerdische emigranten met hun ouders naar Nederland en trouwen met elkaar. Olcay beleeft geen makkelijke jeugd wat mede kwam door haar vader. Ze heeft hier onlangs over verteld in het tv-programma ‘Waar is de Mol?’.
Haar hbo-studie Personeel & Arbeid op de Avans Hogeschool in Den Bosch maakt Olcay niet af. Ze vertrekt op haar eenentwintigste naar Amsterdam om de zakenwereld in te duiken. Ze koopt kledingimportbedrijf 2Stepzahead op. Tijdens de New York Fashion Week in 2004 ontmoet ze de eigenaar van Supertrash, it-girl Ava Riley. Ze spreken af dat Olcay Gulsen SuperTrash in Europa groot gaat maken. Maar dat blijkt onder de ontwerpen van Riley moeilijk: trainingspakken en spijkerbroeken voorzien van glitters en sierstenen, het is niet Olcay’s ding. Dus nam ze een ontwerpster in de arm om samen een wat meer elegantere lijn op te zetten. In 2009 kocht ze het hele label op. In dit jaar krijgt ze ook een relatie met Edgar Davids, drie jaar later gaan ze weer uit elkaar. Sinds kort is ze gelukkig met Frans Ghazi.

olcHoe SuperTrash groot werd

Hoe maakte Olcay Gulsen SuperTrash groot? Ze hoefde er model voor in te huren: Olcay werd gewoon zelf het gezicht van haar modemerk. Zo ontwierp ze in 2009 het EK-jurkje en poseerde hiermee veelvuldig in de media. Playboy-feestje? Olcay was van de partij, in aangeschoten toestand. In bijna alle Nederlandse modebladen was Olcay te zien, omdat wij Nederlands toch wel impressed raakte van dit tot voorheen bekende stijlicoon die haar eigen imperium wist op te bouwen. Olcay sloeg dan ook bijna nooit een interview of fotoshoot af. Ze liet lekker veel van haar zelf zien, in de hoop dat ze Supertrash tot een hit zou maken.
En of ze het heeft gemaakt. Tegenwoordig mag Olcay zelfs Beyoncé en Maxima tot haar klantenkring rekenen en is haar merk wereldwijd een begrip.

Commotie

In de eerste helft van 2012 ontstaat er commotie rondom het succesverhaal van Olcay. Hoewel maanden later weekblad Privé het verhaal kopieert, meldt Quote als eerst dat mevrouw Supertrash niet altijd helemaal eerlijk is geweest. Zo wordt het verhaal over het overnemen van het modelabel in twijfel getrokken. Quote meldt dat er op heel internet niks te vinden is over it-girl Ava Riley, volgens Olcay omdat ‘ze nu een gebotoxte moeder van twee is die een heel ander leven leidt’. En ook haar CV lijkt niet helemaal zuiver. Voorbeeld: jarenlang stond op haar site dat ze in 2009 Quote Bussiness Babe of the Year Award won, terwijl ze in feite slechts genomineerd was voor deze award en prijs dus niet heeft gewonnen. Ook rept ze in interview veelvuldig over de stichting ‘Jay4Chance’, bedoeld om kansarme jongeren te helpen, terwijl deze in 2012 nog steeds niet was opgezet. ‘Geen tijd voor gehad’, reageerde Olcay.

Maar hoe dan ook, het is een feit dat Olcay Gulsen Supertrash groot heeft gemaakt en dat doen er haar maar weinig na!

Stijl

Olcay op de rode loper betekent steevast een elegante, maar stijlvolle jurk of rok. Op straat zien we Olcay meestal in een legging of broek met topje en jasje. Olcay combineert items van haar eigen lijn met duurdere merken, zoals schoenen van Louboutin, een Rolex of een dure Chanel-tas. In een interview verklaarde ze: ‘Het rijden in een Porche en het dragen van dure sieraden hoort in het wereldje waarin ik me begeef.” Olcay Gulsen Supertrash koningin is altijd uitdagend en sexy gekleed, maar tegelijkertijd ook stijlvol. Het is de ultieme verwijzing naar de naam van haar eigen merk. Zo laat ze regelmatig haar benen of decolleté zien of ze draagt een leren legging. Je kunt het omschrijven als speels maar nooit over de top.
We zien Olcay nooit met haren vast, deze zijn altijd goed geföhnd met een ronde haarborstel om de haren in een mooie golf te brengen. Liep Olcay eerst nog te koop met haar zwarte Armeense haar, tegenwoordig gaat ze voor een tintje lichter.

olcar  olcarr  olcaaaa

Looks for less

De look die ik voor jullie heb uitgezocht, is al weer een tijdje terug (uit het Edgar Davids-tijdperk!), maar nog steeds even fashionable met de faux fur coat. Deze look is prima te dragen als je een een dagje weg gaat en geen zin hebt om op hoge hakken te lopen maar er toch heel vrouwelijk en fashionable uit wilt zien. Olcay gulsen look

Olcay gulsen

1. Oranje top voor €34,00 via Topshop

2. Leather look legging voor €39,04 via Asos

3. Imitatiebont jas voor €249,95 via Nelly

4. Oorbellen voor £4,99 via New Look

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *