Celebrity Looks | Miroslava duma stijl

Miroslava duma stijlAls je het nieuws een beetje volgt tijdens deze drukke fashion maand, dan is de naam Miroslava Duma zeker voorbij gekomen. Deze Russische schone is de dochter van een steenrijke Russische senator. Daarnaast is ze één van de meest gewilde fashion editors van dit moment. De Russische editor heeft haar credits verdiend in de modewereld zowel als zakenvrouw als een stijlicoon.

Over Miroslava Duma

Als voormalig Harper’s Bazaar Rusland redactrice en de huidige freelance schrijfster voor een breed scala van publicaties, is ze door haar talent en stijl op de lijsten gekomen van “Best Dressed” wereldwijd.
Momenteel is Miroslava Duma de grondlegger van de Russische website Buro 24/7, een site die Miroslava’s gevoel voor mode combineert met haar indrukwekkende journalistieke achtergrond. Op de site staat van alles over mode tot aan architectuur.Miroslava duma stijl

Miroslava Duma stijl

Miroslava Duma stijl stelt velen zelden teleur. Iedere fashion week draagt ze een chique outfit om door een ringetje te halen. Sartorialist fotograaf Scott Schuman en Garance Doré ontdekte het mode-icoon jaren geleden op de straten van de internationale Fashion Weeks en zette Miroslava en haar uitgesproken outfits op de kaart. Inmiddels is ze een begrip in de modewereld en voor velen een grote bron van inspiratie. Met een mix van opvallende statement kettingen, trendy jassen en felle kleuren transformeert Miroslava duma stijl van een street style outfit in een catwalk-ready outfit. Haar voorliefde gaat uit naar ontwerpers als Miu Miu, YSL, Lanvin, Alexander Wang en Prada.

miroslava duma

The look for less

Onlangs heeft Miroslava Duma onderstaande foto op haar instagram geplaats. Het lijkt zo simpel maar tegelijkertijd is het heel elegant, chique en classy. Ik wou dat ik haar garderobe had, maar helaas liggen haar items ver buiten mijn budget. Gelukkig kan ik die outfit scoren voor een bedrag dat wel binnen mijn budget ligt.

Miroslava duma stijl
1. Lange zwarte pantalon van Asos voor €26,03

2. Beige pumps van Forever21 voor €31,90

3. Blauwe blouse van Zalando voor €36,95

4. Ketting met klinknagels van Stylepit van €24,95 nu voor €18,95

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *