Budget Looks – Miranda Kerr in Denim Outfit

Dat Miranda Kerr een stijlicoon is, weten we ondertussen al. Zij weet de trends altijd goed te combineren en dit keer weer. Een trend die we namelijk veel gaan zien, is de denim look. Bij deze look combineer je een jeans met een denim blouse. De trend werd al gezien bij designers zoals Marc Jacobs, Balmain, Chanel, Guess en Nina Ricci. Zij gebruikten de denim trend voor zowel de ‘high fashion’, als de ‘ready-to-wear’ collecties. Het is geen gemakkelijke trend, want de jeans kunnen al snel met elkaar vloeken. Het is dus belangrijk dat je twee verschillende kleuren denim combineert. Miranda heeft voor een lichte ripped jeans gekozen met een donkere jeans blouse. Dit is een goede combinatie, maar je kunt het ook andersom doen door een donkere jeans met een lichte blouse te combineren. Het belangrijkste is dat de soorten spijker heel erg van elkaar verschillen. Kies dus voor zo veel mogelijk verschil.

Als je bang bent dat het toch nog vloekt, kan je ook een denim blouse combineren met een zwarte of gekleurde spijkerbroek. Dit kan eigenlijk bijna nooit fout gaan. Olivia Palermo is al meerdere keren gespot met een denim blouse met een zwarte of leren broek. Dit maakt de outfit erg stoer. De denim outfit kan gecombineerd worden met mooie accessoires en als je het helemaal goed wilt doen, kan je het zelfs combineren met een spijkertas of denim pet.

Denim Looks Miranda Kerr2
Jeans: Mango, Blouse: Only, Schoenen: Zara

Miranda draagt hier een jeans van Mango, het merk waar ze het gezicht van is. Deze ripped jeans gaan we deze zomer ook veel zien. Ook de loafers die ze draagt, zijn musthave-items. Je kunt dus wel zeggen dat Miranda zeker weet hoe je de trends moet combineren. Geen wonder dat ze door veel mensen als stijlicoon wordt gezien. Hoe je je eigen ripped jeans kan maken, ga ik jullie binnenkort laten zien. Ideaal om die saaie spijkerbroek, die je nooit meer aan hebt, leuk op te pimpen.

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *