Celebrity Looks – Mila Kunis style

Mila Kunis5Dit jaar werd ze nog uitgeroepen tot meest sexy vrouw op aarde door de lezers van het mannenblad FHM, het gaat Mila Kunis voor de wind. Ook op het gebied van kleding ziet Mila er altijd tip top in orde uit. Daarom gaat deze celeb look over de Mila Kunis style, want met een beetje hulp kun jij in dezelfde style als Mila over straat!

Carrière

Mila Kunis is een actrice die oorspronkelijk uit Oekraïne komt. Toen ze zeven jaar oud was, verhuisde ze samen met haar familie naar Los Angeles. Op dat moment sprak ze geen woord Engels ‘Het voelde alsof ik blind en doof was op zevenjarige leeftijd,’ vertelde ze in een interview met The L.A Times. Maar thumbs up voor Mila, want toen ze veertien was beheerste ze de taal al en werd ze gecast voor de rol van Jackie Burkhart in That 70’s Show. Dit terwijl ze daar eigenlijk alleen maar acteurs van minimaal 18 jaar oud wilden aannemen. Mila loog over haar leeftijd, maar kreeg de rol toch omdat ze hem zo goed vertolkte. Nog geen jaar later werd ze gecast voor de stem van Meg Griffin in The Family Guy. Na deze TV-series stapte de actrice over naar het acteren in films. We kennen haar onder andere van The Book of Eli, Ted, Black Swan, Friends with Benefits en Oz the great and powerful.

Privé leven

Wat veel mensen niet weten van Mila, is dat ze een echte World of Warcraft fan is. Verder doet ze niet aan social media. ‘Waarom zou ik mijn leven willen delen, als er al zo veel over me gedeeld wordt zonder dat ik dat wil?’. Omdat ze dit jaar is uitgeroepen tot meest sexy vrouw, zou je wel zeggen dat ze de mooie mannen voor het oprapen heeft. Sinds dit jaar date ze dan ook officieel een relatie met Ashton Kutcher, vroegere collega van That ‘70s Show. Tot slot heeft Mila heterochromia iridum. Dit houdt in dat haar twee ogen verschillend zijn van kleur. Het ene oog is namelijk meer groen en het andere bruin.

27Mila heeft heterochromia iridum waardoor een oog bruin en een oog groen is

Kledingstijl

De Mila Kunis style is in het dagelijkse leven meestal lekker casual. Je ziet haar dan vooral in een comfortabele jeans met een shirt en platte schoenen. Wanneer ze over de rode loper gaat, pakt ze echter uit met prachtige jurken, statement smokey eyes en haar donkere haar in een midden scheiding.

milakunis

Clutch: ASOS
Shirt: H&M
Rok (zwart wit) H&M
Rok (multi) Modemusthaves
Armbanden: H&M
Schoenen: Topshop

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *