Budget Tips – Marie Claire Nederland

Ik haal heel wat inspiratie uit tijdschriften en Marie Claire behoort tot mijn favorieten. In dit magazine vind ik alles waarnaar ik op zoek ben: van mode en beauty tot aan inspirerende verhalen en tips. Vooral in de zomer kan ik vele magazines verslinden; ik vind het heerlijk om bij mooi weer op het strand of in de tuin te liggen en bladen te lezen. Dat kan me uren zoet houden. De rest van het jaar heb ik hier niet altijd tijd voor, maar ik pak mijn favoriete magazines bij de hand zodra ik tijd heb.

Mijn inspiratie

Ik doe in bladen graag inspiratie op voor mijn eigen outfits, maar ik ga daarin ook op zoek naar nieuwe hotspots en reisideeën. Al deze ideeën verzamel en bundel ik in een boek. De perfecte uitkomst als ik in een fikse kledingcrisis verkeer. En in Marie Claire en haar website kan ik dit allemaal terugvinden.

MC repo

Wie is Marie Claire?

Marie Claire is een internationaal, high end fashion magazine dat in 34 landen wordt uitgebracht. In Marie Claire kun je van alles lezen op het gebied van mode en beauty, maar ook over het leven van andere vrouwen. De Marie Claire vrouw is niet alleen geïnteresseerd in haar eigen omgeving, maar ook de wereld daarbuiten. Ze is zelfbewust, houdt van het leven en weet wat zich in de wereld afspeelt. A working girl who thinks smart and looks amazing. 

Ook kun je op de website van Marie Claire leuke artikelen vinden. Zo kun je in de rubriek ‘Inspiring Women’ meer lezen over inspirerende vrouwen die hun mode- en beautygeheimen uit de doeken doen. Bovendien geven zij tips voor working girls. Ongetwijfeld handig. Wil jij  meer van zulke verhalen lezen? Dan heb ik het antwoord: bestel hier een abonnement op Marie Claire.

Comments
 1. Sharon (Style Chameleon)

  Ik koop eigenlijk nooit de marie claire…

  Moet ik toch eens doen 😉

  http://www.style-chameleon.com

  WIN A PAIR OF SHOES ON MY BLOG!!!

 2. MARJOLEIN

  Wat een heerlijke foto!

  x

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *