Celebrity looks | Lieke van Lexmond kleding

Lieke van Lexmond, Nederlands model, actrice, presentatrice en zangeres. Ze is vooral bekend geworden door haar rollen in soapseries. Ze is gestopt bij Goede tijden, slechte tijden om zich te richten op presenteerwerk.

Lieke van Lexmond kleding bij Zalando

Sinds kort is Lieke van Lexmond te zien op tv én online in de nieuwe commercials van de online retailer Zalando. Zalando is afgestapt van de ‘schreeuwend vrouwen’ en heeft gekozen voor de presentatrice/actrice. Ze heeft voor haar rol in de commercial €50.000 gekregen. Met dit geld heeft ze gelijk een Porsche gekocht. Dit meldt een ‘betrouwbare bron’ aan ShowVandaag. Momenteel is er een geldige kortingscode, wil je hier gebruik van maken klik dan op het artikel Zalando kortingscode.

 

Liefdesleven van Lieke van Lexmond

Er gaat al een tijdje een gerucht dat Lieke van Lexmond het heel gezellig heeft met haar manager Frank Wisse. Op de vraag of ze nu ook een relatie heeft met haar ruim twintig jaar oudere manager, zegt Lieke: ”Dat mogen mensen zelf bedenken. Ik zeg er verder niets meer over. Frank heeft al laten weten dat waar rook is, ook vuur is. Iedereen mag dus voor zichzelf bedenken wat er tussen ons is.” Daarnaast zei ze ook heel mysterieus net als Frank: “Laat ik dit zeggen: Frank is een bijzondere man en ik ben blij dat hij in mijn leven is.” Heeft ze het hier nu over zakelijk of privé?

Toscaanse Bruiloft

Vanaf 30 januari 2014 is Lieke van Lexmond ook te zien in de film Toscaanse bruiloft. Ze speelt een van de bruiden.

Lieke van Lexmond kleding

Ondertussen is Lieke van Lexmond uitgegroeid tot een fashionable Bn’er. Lieke van Lexmond heeft, samen met prinses Maxima, de meest gewilde garderobe van Nederland. In 2011 is ze door Jackie uitgeroepen tot de best geklede vrouw van Nederland. Er is geen twijfel mogelijk Lieke van Lexmond is hot!

 

 

 

Lieke van Lexmond kleding is vrouwelijk, klassiek en modern. Welke items moet je shoppen om net zo gekleed te gaan als 1 van de Meest stijlvolle glamourvrouw van Nederland?

1. Rode lippenstift voor €5,84 bij Asos

2. Smaragdgroene oorbellen van €22,95 nu voor €14.95 bij Modemusthaves

3. Zwart jurkje voor €36,44 bij Asos

4. Groene halsketting voor €26,01 bij Asos

5. Zwarte schoenen van €89,00 nu voor €71,20 bij Spartoo

Wat vind jij van Lieke van Lexmond kleding en haarzelf als persoon?

 

 

Comments
  1. Ania

    amazing looks 🙂

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *