Leighton Meester Style – Celebrity Looks

Leighton Meester, ook wel Blair Waldorf in de populaire meidenserie Gossip Girl, is een ware fashion lover. Elke week zaten we trouw achter de televisie (of laptop) om de nieuwste aflevering van Gossip Girl te zien. De vraag die we dan meestal in ons hoofd hadden, was ‘wat zou Blair Waldorf nu weer dragen?’. In de serie Gossip Girl kleedt ze zich heel erg preppy en zou je haar nooit spotten in een broek. In real life is de Leighton Meester style toch een hele andere style. Vorige week namen we Blake Lively, haar tegenspeelster in Gossip Girl onder de loep. Nu wordt het tijd voor Leighton Meester, want de Leighton Meester style moeten we ook zeker niet vergeten!

Carrière Leighton Meester

Wist je dat Leighton Meester Nederlands bloed heeft? Haar vader was een Nederlandse drugshandelaar, vandaar haar Nederlandse achternaam. Zelf werd Leighton Meester ook bijna in de cel geboren, omdat haar moeder destijds vast zat in de gevangenis. Geen makkelijke jeugd dus voor Leighton Meester. Iedergeval gaat ze haar ouders niet achterna, maar heeft ze een mooie carrière opgebouwd in het acteren en zingen. Door haar rol als Blair Waldorf in Gossip Girl is ze in één klap bekend geworden. En haar hit ‘Good Girls Go Bad’ in samenwerking met Cobra Starship kunnen we waarschijnlijk ook nog steeds meezingen!

leighton

Leighton Meester style

De Leighton Meester style is in het dagelijks leven best casual. Een jeans met shirt, of een luchtig jurkje/jumpsuit. Leighton Meester laat zeker zien dat ze het in haar vrije tijd wel lekker vindt om iets makkelijks aan te trekken. Logisch als je de hele dag wordt opgedoft op de set van een film of serie, en weer in het zoveelste outfitje wordt gehesen. Maar, als Leighton Meester een rode loper event heeft dan pakt ze zeker uit! Dan zie je zeker dat de Leighton Meester style wel van een uitdaging houdt. Ze kiest zelf voor aparte combinaties met kleurtjes en printjes, of jurkjes waarvoor je je nek nog een keer omdraait. Ja, Leighton Meester weet wel de aandacht te trekken met haar outfits! En misschien zijn dit niet de combinaties die als eerste in je hoofd opkomen, ze pakken iedergeval heel goed uit bij de Leighton Meester style. Niet zo gek dus dat de webshop Nelly.com Leighton Meester heeft gevraagd om het gezicht te worden van de nieuwe collectie, omdat Nelly 10 jaar bestaat. Bekijk deze collectie hier: Leighton Meester for Nelly.

leighton meester style

leighton casual

leighton mixed prints

 

leighton red carpet

The look for less

Voor de Leighton Meester style is vandaag deze look gekozen. Hier draagt ze een makkelijk, casual outfitje die je eigenlijk wel overal naartoe kan dragen. Dagje shoppen, lunchen of een date, het kan allemaal! Het is misschien nog iets te zomers voor ons koude kikkerlandje, maar in ieder geval zijn de eerste zonnestralen al gespot dus dat belooft veel goeds! Het is natuurlijk logisch dat je geen verkoudheid of longontsteking wilt oplopen, dus deze outfit kan je nu dragen met een colbertje erover en dichte schoenen, zodat je armen er niet vanaf vriezen. Vind je het nog een beetje eng om een crop top te dragen? Ruil dan de crop top in voor een langer shirt.

leighton meester style

1. Witte crop top New Look – € 6,99

2. Legergroene broek met zakken Zalando – € 69,95

3. Zwarte pumps New Look – € 34,99

Sources:

Leighton Meester wiki facts

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *