Kylie en Kendall Jenner – Celebrity Looks

Door de populaire serie ‘The Kardashians’ weet inmiddels iedereen wel wie de Kardashians zijn. Vooral Kim is erg bekend. Maar de twee halfzusjes van Kim: Kylie en Kendall Jenner zijn momenteel ook razend populair. Ik ben niet snel jaloers, maar van de hoeveelheid kleding die de twee zusjes op dit moment hebben zou elk meisje jaloers worden.

Je kunt je haast niet voorstellen dat de zusjes nog maar 18 en 16 jaar jong zijn. De zusjes worden door veel tienermeiden als stijlicoon gezien. Dit is niet zo heel gek want de dames zien er keer op keer uit om door een ringetje te halen. De twee Kardashian-halfzusjes hebben de modische smaak goed te pakken.

Kylie en Kendall Jenner eigen kledinglijn

Als dit allemaal nog niet genoeg is hebben ze ook een eigen kleding- en sieradenlijn gelanceerd die als warme broodjes over de toonbank gingen. Na hun eigen sieradenlijn voor Glamhouse gaan de twee nu samenwerken met PacSun.
In deze collectie kun je veel chiffon tops, shorts met hoge taille, denim, grafisch bedrukte t-shirts, jurkjes, jassen, accessoires en sjaals verwachten. Het mooiste van alles is dat de items allemaal een leuk prijsje hebben. De items variëren van €19,22 tot €62,38.Kylie en Kendall Jenner

Rumours over Kylie en Kendall Jenner

Er wordt veel gepraat over het liefdesleven van Kylie en Kendall Jenner. Afgelopen week is zelfs gezegd dat hun moeder Kris Jenner haar dochters alleen laat daten met jongens die bekend zijn. Belachelijk als dit waar is. Ze ontkennen de geruchten en zeggen dat hier niets van waar is. De twee dames daten wel met 2 populaire jongens.

Kylie Jenner is al eens gespot terwijl ze gezellig aan het daten was met niemand minder dan Jaden Smith (de zoon van Will Smith en Jada Pinkett). Het is nog nieuw, maar ze waren al tijden bevriend. Het ‘koppel’ is eerder samen gezien, maar gaven aan dat het niet veel meer voorstelde dan een vriendschap.Kylie en Jaden Kylie en Jaden

 

Naast Kylie Jenner heeft Kendall Jenner ook een hunk aan de haak geslagen. Kendall Jenner date met “de hunk” onder de tieners en “One Direction ster” Harry Styles. De twee zijn ook al een aantal keer samen gespot. Het lijkt steeds serieuzer te worden tussen Harry Styles en Kendall Jenner, de twee zijn zelfs samen op wintersport geweest. Ze zijn ook gespot toen ze samen uit een hotel kwamen lopen. Hoewel ze vaak samen worden gezien ontkennen ze beide dat ze een relatie hebben.Kendall jenner en Harry Styles Kendall jenner en Harry Styles

The Looks For Less

Ik wil de inhoud van hun kledingkast wel hebben hoor! Helaas gaan de items die zij dragen ver maar dan ook ver boven mijn budget. Ik denk dat vele het met mij eens zijn, dus vandaar de look for less! Bekijk hieronder waar je de look voordeliger kunt scoren!the look for less
1. Overknee sokken voor €4,90 bij Forever21
2. Leuke sandaaltjes met studs voor €25,90 bij Forever21
3. Skinny jeans van €49,95 nu voor €20,00 bij WE Fashion
4. Zwart jurkje van €59,95 nu voor €30,00 bij WE fashion
5. Gebroken wit dames blousje voor €39,95 bij WE fashion
6. Combat boots voor €35,90 bij Forever21

WE fashion heeft naast deze items veel meer leuke items in de collectie! Je kunt nu tot en met 19 januari 2014 gebruik maken van de kortingscode van maar liefst 10%. Wil jij hier ook van profiteren ga dan snel naar Stylediscount.nl en claim je kortingscode nu het nog kan.

Deze twee meiden die hun eigen stijl hebben en zeer inspirerend zijn moet je zeker in de gaten gaan houden! Wat vind jij van de zusjes?

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *