Budget Looks – Kristin Cavallari style

Kristin Cavallari werd geboren in Colorado en groeide op in Laguna Beach, Californie, waar ze niet onopgemerkt bleef. In 2004 werd ze gecast voor de reality serie Laguna Beach: The Real Orange County. Samen met haar vrienden en vriendinnen werd ze gevolgd en werd hun hele tienerleven vastgelegd. In deze serie had ook Lauren Conrad een grote rol. Van de Kristin Cavallari style was in Laguna Beach nog niet te spreken, maar ze ontpopte zich later als stijlvolle vrouw. Laguna Beach ging vooral over liefde, problemen met vriendjes en vriendschap.

De Kristin Cavallari Style

Na Laguna Beach verhuisde Kristin naar Los Angeles om daar een carrière als actrice op te bouwen. Ze speelde in verschillende kleine films en series. Zo was ze te zien in een aflevering van CSI: New York. Ondertussen speelde Lauren Conrad in de reality serie The Hills en deed dit een aantal seizoenen. In 2009 nam Kristin de hoofdrol van Lauren Conrad over en speelde nog 2 seizoenen in deze serie. In de serie had ze relaties met Brody Jenner en Justin Brescia. Als reality ster had Kristin natuurlijk wel een kleine voorbeeldfunctie en ging ze zich hipper kleden. Waar ze in Laguna Beach nog totaal geen gevoel voor stijl had, kreeg Kristin Cavallari style in The Hills.

Kristin Cavallari Style

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het priveleven van Kristin

In The Hills was een wilde Kristin te zien die veel feestte en zich vooral als een kreng gedroeg. Tegenwoordig is het leven van Kristin veel meer ‘huisje boompje beestje’. In de herfst van 2010 ontmoette ze quarterback Jay Cutler. De twee werden verliefd en verloofden zichzelf in april 2011. In juli 2011 gingen de twee uitelkaar toen Jay het huwelijk afblaasde. In november 2011 bleek het koppel weer bij elkaar te zijn en in januari 2012 werd bekend dat Kristin in verwachting was van Jay. Ze kregen op 8 augustus 2012 hun eerste kindje Camden Jack en op 7 juni 2013 zijn Kristin en Jay getrouwd. Sinds de geboorte van hun kindje is Kristin een stuk rustiger en serieuzer geworden.
Kristin outfit2Blazer: H&M / Top: H&M / Shorts: Topshop / Tas: Modemusthaves / Ketting: 9straatjesonline / Schoenen: UGG via Zalando

Comments
  1. tr3ndygirl fashion blog

    beautiful pics!
    I waiting you on my blog!
    NEW POST -> Tr3nDyGiRL Fashion Blog

  2. Marion

    Hele mooie outfits! Less is more 🙂

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *