Kristin Cavallari style – Celebrity Looks

Als Kristin Cavallari tevoorschijn kwam in de populaire reality serie ‘The Hills’ hoorde je een hoop ‘oeh’ en ‘aah’. Ze stond niet bekend als de persoon die je graag tegenkwam, en ze was compleet het tegenovergestelde van hoofdrolspeelster Lauren Conrad! Maar daarentegen viel de Kristin Cavallari style wel heel erg in smaak. En die Kristin Cavallari style wordt vandaag uitgelicht met een look for less! Deze style doet het erg goed bij heel veel meiden.

Kristin Cavallari en haar carrière

Kristin Cavallari is van Duits-Italiaanse afkomst. Toen haar ouders gingen scheiden ging ze met haar vader in Laguna Beach (Californië) wonen. Ze begon daar aan de lokale high school, namelijk de Laguna Beach High School. Toevallig werd in Laguna Beach de realityserie ‘Laguna Beach: The Real Orange County’ opgenomen. Een aantal leerlingen, onder wie Kristin Cavallari werden gevolgd voor de serie.

In 2009 kwam de spin-off van Laguna Beach, de reality serie The Hills, daar deed ze ook aan mee. Door haar deelname aan deze populaire tv-series leverde dat haar veel bekendheid op! Daardoor mocht ze ook meedoen aan de Amerikaanse versie van Dancing with the Stars, en had ze een gastrolletje in CSI: NY.

In de tv-serie The Hills was Kristin Cavallari een echte feestbeest, en veel meiden van The Hills kwamen haar liever niet tegen. Ze stond eerder bekend als de bitch, maar dit werd later gelukkig minder. Tegenwoordig leidt Kristin een veel rustiger leven, want ze is nu gesetteld met de American football-speler Jay Cutler en samen hebben ze ook een zoontje. Een soort van huisje, boompje, beestje leven voor Kristin nu, want heel veel hoor je niet meer van haar. Wel komen we overal de Kristin Cavallari style tegen, die zeker de moeite waard is om te checken!

kristin cavallari style

 

kristin

Kristin Cavallari style

De Kristin Cavallari style is netjes en sophisticated. Een mooi paar pumps, check. Een tas van een designer, check. Een colbertje, check. Dat is hoe je zo ongeveer de Kristin Cavallari style kunt beschrijven. Ook gaat Kristin vaak voor neutrale kleuren, zoals zwart, wit, donkerblauw en crème. En natuurlijk is de zonnebril ook niet te missen voor het altijd zonnige weer in Californië!

Wil je meer van de Kristin Cavallari style zien? Check dan zeker de reality serie The Hills! Vooral in het laatste seizoen komt ze ook in mooie outfits tevoorschijn. Maar ik denk dat bijna elk meisje wel alle afleveringen van The Hills heeft gezien, right?

kristin cavallari style

kristin cavallari style

kristin cavallari

kristin cavallari

The look for less

Voor the look for less van deze week is een zonnige look gekozen, omdat het zonnetje ook eindelijk weer in Nederland schijnt! Deze look is misschien nog iets te koud voor nu, maar hé dan kunnen we ons alvast voorbereiden voor de zomer toch? Kristin draagt hier een zwierige little black dress en een tas van Chanel. Daarnaast draagt ze stoere laarsjes met een opening bij de neus. Om haar hoofd te beschermen tegen de hitte van de Californische zon draagt ze een bordeauxrode flaphoed met een zwarte band er omheen. Deze hoedjes zijn nu ook helemaal hot, en vind je nu ook in heel veel winkels, zoals de H&M en Supertrash! En weer heeft Kristin Cavallari voor een neutrale kleur gekozen: zwart. Helemaal de Kristin Cavallari style dus, en als extra ‘accessoire’ draagt ze haar schattige zoontje op haar arm.

Looksforless-kristin-cavallari

1. Zwarte little black dress New Look – € 24,99

2. Zwarte quilted bag ASOS – € 105,33

3. Zwarte laarsjes met open teen ASOS – € 77,25

4. Bordeauxrode hoed New Look – € 17,99

Sources:

Kristin Cavallari wiki facts

 

 

 

 

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *