Celebrity Looks – Kate Bosworth voor Topshop

Afgelopen weekend vond het festival Coachella plaats, een van de grootste festivals ter wereld. Dit festival was het startsein van het festivalseizoen en nu kunnen de festivals eindelijk beginnen. Ik kan echt niet wachten tot alle festivals van start gaan en ben al sinds een paar weken aan het nadenken wat ik op de festivals zal aantrekken. Tot nu toe heb ik alleen nog de festivals Amsterdam Open Air en Voltt loves Summer op mijn lijstje staan, maar dit zullen er hoogstwaarschijnlijk nog wel meer worden.

Coachella trekt elk jaar veel celebrities die zich van top tot teen in prachtige outfits kleden. Ik kijk echt mijn ogen uit als ik die outfits voorbij zie komen. Ik heb hier alweer een hoop inspiratie uitgehaald voor mijn perfecte festival outfit. Persoonlijk was Kate Bosworth mijn favoriet op Coachella. Zij zag er echt het hele weekend geweldig uit en ik zal haar outfits allemaal wel aan willen. Zij kleedt zich, in vergelijking met andere celebrities op Coachella, behoorlijk basic. Ze gebruikt niet te veel accessoires en het ziet er alsnog prachtig uit.

Mulberry BBQ Pool Party At Coachella

Kate Bosworth Coachella2

Kate Bosworth Coachella4

Wat vooral erg leuk is om te weten, is dat de laatste outfit die Kate draagt, binnenkort ook door jou gedragen kan worden. Deze creatie komt namelijk uit de nieuwe festival collectie van Topshop waarbij Kate geholpen heeft. Haar outfit was een klein voorproefje van wat we van de collectie kunnen verwachten. Als je het aan mij vraagt, ziet de collectie er veelbelovend uit. De festival collectie van Topshop en Kate zal volgende maand gelanceerd worden. Het Topshop festival project is een collectie waarbij muziek, kleding, film, reizen en de sfeer van Britse festivals bijeen komen. Kan jij niet wachten op de festival collectie van Kate? Topshop heeft al een speciale festival collectie ontworpen en daar kan je hier alvast voor shoppen.

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *