Budget Looks – Jessica Alba Style

Jessica Alba is een Amerikaanse actrice en heeft gewerkt als model. Ze is bekend om haar rollen in de films Honey, The Fantastic Four en Valentine’s Day. Naast actrice heeft Jessica een eigen bedrijf The Honest Company en heeft ze een boek geschreven genaamd The Honest Life. Daarnaast heeft ze twee dochters, Honor en Haven. Jessica weet zichzelf dus wel bezig te houden. Naast haar drukke leven is Jessica Alba een style icon. Ze weet zich altijd tot in de puntjes aan te kleden. Haar stijl kan omschreven worden als stoer maar comfy. Ze draagt graag truien en leren jasjes en maakt deze af met stoere boots of ballerina’s.

De Jessica Alba style

Onderstaande outfit is een voorbeeld van zo’n stoere maar comfy outfit. Het military jasje met de leren mouwen geeft de outfit een stoere draai. Dat is precies hoe Jessica omschreven zou kunnen worden. Audrey Hepburn en Grace Kelly zijn de inspiratiebronnen voor Jessica. Zij zijn haar voorbeeld omdat hun outfits tijdloos en chic zijn en dat is hoe ze zichzelf graag aankleedt. Ook houdt ze van Kate Moss en dat verklaart dan weer de stoere kant van Jessica. De rock ’n roll outfits van Kate Moss zijn een inspiratie voor haar.

Jessica Alba Look

Military jacket: H&M / Bordeaux rode t-shirt: H&M / Boots: ASOS / Grijze jeans: Cheap Monday

The Honost Company & The Honost Life

The Honost Company is een online bedrijf dat alleen maar non-toxic familie producten verkoopt. Jessica is fel tegen giftige producten en heeft daarom dit bedrijf opgezet. Tijdens haar eerste zwangerschap was ze op zoek naar een merk dat niet-giftige producten verkoopt. Zo’n bedrijf kon ze niet vinden, wat haar erg verbaasde, en daarom besloot ze zelf zo’n bedrijf op te zetten. In het boek The Honost Life schrijft zij over een gezond leven en dit doen ze om mensen te inspireren. Ze wilt op die manier mensen tips geven voor een stylish en non-toxic leven. Hier vind je meer informatie over The Honost Company!

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *