Budget Items – Het leren jasje

In veel van mijn posts schrijf ik over het combineren van outfits met een leren jasje. Ik ben namelijk gek op leren jasjes. Drie jaar geleden kocht ik mijn eerste jasje. Hij was van Pepe Jeans, het was een hele investering en ik draag hem nog bijna elke dag. Soms moet je namelijk in items investeren. Een leren jacket is namelijk een item dat altijd leuk blijft en bijna overal mee te combineren is. Ik kan echt niet meer zonder mijn jasje en om jullie te helpen bij jullie zoektocht, heb ik een paar jasjes gezocht.

Yves Saint Laurent vs. Zara

Behalve dat ik een paar leren jasjes voor jullie heb gezocht, heb ik ook een budget item gevonden, namelijk een alternatief op het tweekleurige jasje van Yves Saint Laurent. Misschien hebben jullie dit jasje wel eens voorbij zien komen bij Sylvie Meis. De afgelopen tijd was zij natuurlijk veel in het nieuws en kwam de foto in het leren jacket elke keer weer terug. Ik vind hem echt onwijs mooi, maar na het zien van de prijs ben ik afgehaakt. Gelukkig zijn er genoeg winkels die jasjes namaken en heeft ZARA een mooi alternatief en voor een leukere prijs.

Yves Saint Laurent

 

 

 

 

 

 

 

 

Tweekleurig Camel-Zwart jacket van Zara

Leren jasje

De jasjes die ik bij elkaar heb gezocht, zijn allemaal jasjes die ik ook graag zou willen. Mijn grootste favoriet is het dip dye jasje van Selected. Selected is een van mijn favoriete merken en ik ben weg van hun collecties. Ook dit dip dye jasje vind ik geweldig. Hij is wel een beetje aan de dure kant (€251,58), dus ik zal nog even moeten sparen. Het leren jacket van Zara (nummer 1) vind ik ook erg mooi. Hij doet me een beetje denken aan het leren jacket van Burburry, die veel gedragen wordt door Cara Delevingne.

Leren Jasjes2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Leren jacket van Zara 2. Jasje met gouden ritsen van Mango 3. Dip dye jasje van Selected 4. Basic jasje van Topshop 5. Gevoerd leren jacket van Zara

Wat is jullie favoriete jacket? En dragen jullie vaak leren jasjes?

Comments
 1. Debbie

  Wat een leuke post én wat een leuke blog 🙂

  x

 2. Ania

  great jackets 😉

 3. elma

  Leuk! Ik vind het tweekleurige jasje heel tof! Jammer dat leren jasjes altijd zo prijzig zijn!

 4. Grietje // Second Agenda

  Leuke post! Echt een musthave dat jasje

  xoxo
  Grietje

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *