Budget Looks – Goedkope Sportkleding

doutzen-kroes-vsx-sports-4We sporten om er goed uit te zien, maar waarom zouden we er niet ook goed uit zien tijdens het sporten? De tijd van oncharmante trainingsbroeken en lelijke sportschoenen is namelijk al lang voorbij. Daarbij zorgt het aanschaffen van nieuwe en leuke sportkleding voor extra motivatie om te gaan sporten. De show stelen in de sportschool of daarbuiten dus en dat allemaal binnen je budget!

Goedkope sportkleding

Voor goedkope sportkleding die ook nog eens leuk is, kan je tegenwoordig bij veel sites terecht. Mijn favorieten zijn Nelly en H&M, de kwaliteit daarvan is tevens uitstekend. Ik ben vooral fan van de sport-bh’s van H&M, al zijn deze voor de grotere cups dan weer wat minder geschikt. Nelly en H&M verkopen betaalbare items met leuke en hippe prints. Deze zorgen er voor dat je heel gemotiveerd aan je work-out begint.

Selectie van trendy sportkleding

Selectie van trendy sportkleding

Sport-bh H&M: €19,95
Sport broek met print Nike: €64,95
Nelly shirt: €42,95 Nelly Top: €19,95
Nike hoofdbanden: €11,95
Sport-bh Nelly: €16,95

Combineer een sport-bh met een drukke print met een wijde neutrale top en andersom. Dit geeft een leuk effect en onthoudt: sport-bh’s mogen gezien worden! Wat betreft de broek ga ik graag voor een strakke, donkere sportlegging die bij voorkeur tot halverwege de enkels komt. Dit model is helemaal in, maar als je je prettiger voelt bij een wijder model kan dit ook. Combineer de wijdere modellen met een strakke top met felle kleur of print. Boven de strakke broek kan je zowel een strakke als wijdere top dragen. Het is maar net waar je je prettig bij voelt.

De sportschoen

Naast dat sportschoenen essentieel zijn voor je voeten tijdens de sport, mogen de sneakers ook niet meer ontbreken in je kledingkast. 2-in-1 dus, (sport) sneakers zijn op dit moment namelijk helemaal hot! Deze trend is ook al gespot bij de sterren, zoals Kim Kardashian. Daarbij motiveert een nieuw paar leuke schoenen altijd om de deur uit te gaan, wat houdt je nog tegen om naar de sportschool te gaan? Voor een goed paar (nieuwe) sneakers zit je wel al snel boven de 100 euro, maar in de sale zijn meer dan genoeg goedkopere paren die minstens even leuk zijn. sportschoen Nike: sale van €79,95 voor €75,-
New Balance: €79,95
Adidas: sale van €99,95 voor €89,99

 

In welke sportoutfit ga jij het liefst sporten?

xoxo

Comments
  1. Kimberly

    Ik sport niet, maar wel erg handig! Voor de mensen die wel sporten haha

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *