Budget Looks – Gisele Bündchen voor H&M

Gister werd bekend gemaakt dat Gisele Bündchen het nieuwe gezicht voor H&M zal zijn. Ze zal het model zijn voor de herfstcollectie van de winkel. H&M wist voor de zomercampagne zangeres Beyonce te strikken en nu blijkt Gisele het stokje over te nemen. Dat Gisele Bündchen voor H&M werkt is niet de eerste keer. In 2011 poseerde het model ook al voor de Zweedse modeketen. Officiële foto’s zijn nog niet in omloop, maar via Twitter maakte de modeketen een foto openbaar. Hierop is Gisele te zien in een zwarte lange jas.

De carrière van Gisele

Vorig jaar was Gisele volgens Forbes het best betaalde model ter wereld. Dit heeft ze niet alleen te danken aan haar modellenwerk, maar ook aan de talloze merken waaraan haar naam verbonden is. Ze is het gezicht van onder andere Esprit, Versace en Pantene. Daarnaast heeft ze haar eigen slippers en dragen verschillende Braziliaanse producten haar naam. Ze heeft ook twee filmtitels op haar naam staan. In 2006 was ze te zien in de komedie The Devil wears Prada en in 2004 schitterde ze in de film Taxi. Geen wonder dat ze zo’n vermogen opgebouwd heeft.

Gisele Outfit1-1

 

Shirt: H&M / Jeans: Vero Moda / Sjaal: Forever21 / Ballerina’s: Dolcis

De stijl van Gisele

Gisele kleedt zich meestal casual chic. Ze houdt van een comfi style en draagt meestal basis items zoals skinny jeans, zonnebril en simpele t-shirts. Toch weet ze dit op een hele fashionable manier te dragen en niet te simpel. Als een moeder van twee kids is dit natuurlijk ook de beste style. De bovenstaande foto is zo’n typische comfi outfit van Gisele. De ripped jeans maken de outfit wat stoerder en de leopard ballerina’s geven de outfit een leuke twist. De groene sjaal geeft de outfit wat kleur. Gisele laat zien hoe je een hele simpele outfit mooi kan maken.  

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *