Budget Items – Gek op clutches

Ik ben echt gek op tassen en clutches en als ik wat meer geld zou hebben, zou ik wel weten wat ik zou kopen. Op mijn wishlist staat nog een Marc Jacobs, een Givenchy en een Alexander Wang tas. A girl can dream. Jammer genoeg zal het bij dromen blijven. Wat ik op dit moment ook een hele mooie tas vind, is de Proenza Schouler PS11. Deze tas zie je nu onwijs veel onder de bloggers en is erg populair. Aan deze tas hangt alleen wel een aardig prijskaartje, namelijk zo’n €1500, dus wordt het zoeken naar een alternatief. Na een tijdje zoeken, vond ik een tas die er aardig op leek. Een tas van Nila Anthony, genaamd Tracey. Jammer genoeg uitverkocht en precies nergens meer te vinden. Daar hield mijn zoektocht op.

Look a like2

De Look a like Proenza Schouler van Nila Anthony.

Clutches

Gelukkig zijn er genoeg leuke kleine tassen, zoals clutches. Deze kleine tasjes zijn altijd handig als je even snel de stad in gaat (en geen zin hebt in een grote tas) of als je uitgaat. Ik gebruik veel te weinig tasjes, want met uitgaan vind ik het nooit zo handig. Ik ben zo iemand die overal haar grote tas mee naartoe sleept. Eigenlijk is dat helemaal niet handig en moet ik op zoek naar een leuke kleine tas. Ik zag gister een clutch op de blog van Chantal van My Precious Confessions. Deze clutch is van Zara, dus ik ben meteen snel gaan kijken. Ik zag daar heel veel clutches en ook veel leuke. Ook bij Topshop, off course, hebben ze veel leuke tasjes. Ze hebben veel verschillende kleuren en grote en kleine modellen. Ze hebben tasjes die heel specifiek voor ’s avonds zijn, maar ook wat stoerdere tasjes die bijvoorbeeld leuk zijn om mee de stad in te gaan.

Clutches2

1. Zwarte clutch van River Island via Asos 2.  Multicolor tas van Zara 3. Zalmroze avondtas van River Island via Asos 4. Snake print van Friis Company via Nelly

Wat is jullie droomtas?

Comments
  1. Adorkable

    oh zo leuk! alleen om de een of andere reden heb ik altijd te veel spullen om mee te nemen voor zo’n schattige clutch

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *